Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Friday, April 6, 2012

memilih skin care baru...

as-salam

lately rasa macam kulit kurang bermaya..huhu..dekat 2 tahun jugak guna Tia Amelia.tapi tak full set..sebabnya pemalas bebenor..hukhukhuk..yang maintain guna setiap hari adalah sabun pencuci muka dan sunblock dari Tia Amelia..lepas tu terus tempek bedak, letak eyeliner sikit, sapu lipstik nipis dan kuar...

toner, moisturizer, krim siang atau malam memang da lama lupa..huhu..sebabnya malas nk tercongok depan cermin membelek2 muka..dan sekarang terasa kulit seperti tidak bermaya sahaja...

dan sekarang tengah menservey produk skincare terbaru..untuk wajah lebih glowing...kerana tetiba mood untuk melakukan rutin tercongok depan cermin lama-lama datang kembali..nak wajah lebih segar dan muda..tak nak la wajah kering dan nampak tua dari usia..harus la memerlukan sedikit usaha untuk memperbaiki.

sekarang tengah aim Bio Essence Bird Nest..kumpuul review banyak2 supaya tak menyesal beli..tengok sample set RM68++ aje..klu Tia Amelia yg comel2 tu pun lagi mahal..huhu...

dulu ada beli krim naturactor dari kawan..kira foundation sebelum pakai bedak la..tapi setiap kali pakai akan ditanya oleh sisuami..dia cakap nampak lain dari biasa..sy tanya, lain  tu elok ke tak elok..dia kan jujur orangnya..so dia cakap lain yg tak elok..so tak yah la pakai lg..just pakai sunblock tia amelia aje hari2..
lebih nipis dan natural...

this wekeend nk torai rembat satu skin care..tengok apa yg terembat nanti ye :)

2 comments:

Suzi said...

fiszah dah try ke bioessence bird nest tu ok x?saya baru 2kali apply tp beli yg trial dulu,

fiszah_pjo said...

pzah guna yg set trial tu.tak sesuai ngn pzah kot.pzah cam tak nampak kesan ape2...so menten pakai tia amelia.tu pun jarang2.kikiki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;