Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, June 20, 2012

kisah rabu :)

as-salam

harini saya sampai awal kt opis..hahhaha..pelik jugak lah..masuk sepatutnya jam 8.30pg..tapi hari ni sampai opis pukul 8pg..tahniah..saya jarang sangat sampai awal2 ni..selalu sikit lagi jam 8.30 pagi atau lambat sikit..

hari ni datang naik MOTOR!

hahaha..sebabnya mengada-ngada..itu je sebabnya..


selalu suami kuar rumah jam 7.50pg atau lebih awal.selalu time tu saya baru siap mandi...siapkan atirah, bersiap2 dalam 8.15pg baru kuar rumah..

da 3-4 hari saya utarakan kt suami..nk pergi kerja dengan dia..haha..nak naik moto..cuba sehari je pun takpe..suami keberatan nk kasi..dia takut sampai lambat ke opis dia..haha..takut nanti saya kena tunggu dia lama..takut nanti tiba2 kawan ajak lepak..hahha

so ini satu hari je!makanya harini kami 3 beranak naik moto..suami hantar Atirah ke teratak Manja..dan terus hantar saya ke opis..muka isteri masa naik moto tu?????sengih memanjang!hahhahah..kelakar kan..

seronok rasanya..pagi ni awal2 bangun tau..hehe..semata2 nak follow suami!bagi saya ini memang kelakar..hari ni je la..esok2 macam biasa..drive ke Teratak Manja dan opis macam biasa..

p/s: hari ni bukan wordless wednesday saya!
p/s/s: Iphone 5 bakal keluar hujung tahun ni..korang tengok ni....

6 comments:

rDnA said...

lamanya tak merempit dgn hubby.sesekali naik motor ni syok jugak..kat sini tak merasa..sebab motor dah bagi kat adik ipar pakai.nak kena tunggu balik kg la baru dapat ronda-ronda naik motor..

asna cute said...

hehehe best2 sekali sekala tukar angin =))

pizet said...

dari zaman bercinta dah kawen baru sekali naik motor ngan en laki...nak request jauh sgt la plak jarak tmpt keja kami...huhu

fiszah_pjo said...

rdna: hahhaha..kan..sejak ada anak lg la lama benar tak naik moto.tak selesa katanya..hehe..balik kg ronda naik moto mmg best..bawk plak 20km/j:)

fiszah_pjo said...

asna: hahhaha..sekali sekala je memang seronok..klu hari2 mau encik suami kasi 60 alasan..hehe

fiszah_pjo said...

pizet: jarak opis ak ngn suami pun jauh..tp sehala..hehe..boleh aje la kan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;