Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, June 25, 2012

kopiah kait : hitam kelabu

as-salam

tempahan untuk raya sudah bermula..alhamdulillah ada la sikit-sikit tempahan..masih dalam kawalan lagi:)
ini order dari kak linda..teman sepejabat..dia orderkan kopiah, boy hat dan headband..hari ni saya nak paparkan gambar kopiah dulu..

ini pattern saya buat dari Amani..tq dear..

sebenarnya kak linda request pattern lain..tapi saya buat 2 kali, tak menjadi..2 kali bukak balik..at the end, saya betul2 give up nk cuba lagi..so saya proceed dengan pattern yang selalu saya buat ni..(proceed atas persetujuan kak linda  oke!)

so ini la kopiah kelabu hitam untuk ammar..kak linda request tak nak nama :)..kopiah yang simple je kan :)
ini muat kepala atirah je..untuk ammar kena buat baru :)




kalau korang berminat untuk tempah kopiah untuk anak bujang korang, please bear in mind, hanya pattern ni sahaja saya mampu kaitkan..pattern lain saya mintak ampun..memang tak pandai..huhu..kang tak simetri hasil kopiah tu..huhu..so saya hanya open untuk pattern ini sahaja..boleh pilih 2 warna yg korang suka :)


nak tips sihat dan ceria x??kat sini ada :)

do let me know ya..
emel: norhafiszah@gmail.com
sms: 0136323715

Iphone 5 bakal keluar hujung tahun ni????check this out dude!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;