Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, July 31, 2012

tempahan coklat untuk raya,hantaran bertunang/bernikah dan hadiah harijadi :)

as-salam..

hari ni nk kongsi gambar coklat raya tempahan customer dari Nasska Chocolate..buat yang belum tahu, Nasska Chocolate hasil usaha kakak dan adik saya..(hasmah dan kakjat)..tempahan untuk hari raya dan open house Syawal masih dibuka..

boleh pilih design dan warna..sedap tau coklat ni.sebabnya sumber utama dalam pembuatan homemade coklat ni adalah dari BERYL's..coklatnya sangat sedap..tak muak makan..filling jugak boleh dipilih samada nak hazelnut ke, almond ke, filling yang pelbagai..nak tengok mari lihat  dekat blog diorang :)


ini tempahan coklat yang terbaru :)..ada design ketupat lagi..maklumlah,,nak hari raya kan :)






antara coklat raya yang sangat laris adalah CHOCOMOND..hirisan badam yang rangup berserta salutan coklat yang sangat memikat..saya sendiri tempah  chocomond ni..seperti tahun lepas, kuih chocomond paling laris sekali kat rumah saya..memang sedap ..

tempahan untukdibuat  hadiah harijadi, babyshower,hantaran bertunang/bernikah atau sebagainya pun boleh..mari saya paparkan antara koleksi tempahan ye :)

untuk  hadiah hari jadi :)















untuk hantaran bertunang atau bernikah






untuk meraikan kehadiran baby :)..
 
 ini saya tempah untuk saja makan-makan..kasut tu sedap tau..sebab tapak die penuh  dengan hirisan almond..i do love nuts..





okes la ye kawan-kawan..dah lenguh jari korang scroll down ye..itu je gambar saya nak paparkan..hehe..kalau korang berminat nak tempah coklat, boleh la sms terus adik saya ye
0132128490..kalau nak emel saya pun takpe


hasmah: 0132128490
norhafiszah@gmail.com

4 comments:

Mama Eika said...

family hampa pakat berbusiness suam,mak mjait,abg buka kedai telefon,hg mengait,adik n kak buat coklat....bes2 nih....

fiszah_pjo said...

mama eika: hehe.masing2 suka nk menjual.hehe..ayah ak suka bisnes..dr kami kecik lg ayah ak bukak kedai runcit,,ahah

Nurul Anis Nabila said...

area mna??

Nurul Anis Nabila said...

area mna yew???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;