Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, July 30, 2012

mr black got tinted

as-salam..

semalam kami pergi ke Taman Connougt untuk pasang tinted pada Mr Black. kami pergi kedai AGARD sdn bhd. sederet dengan Public Bank.

kami pergi dalam jam 2 petang..oleh sebab yang tukang pasang tu seorang sahaja..so memang makan masa..most to 3  hours..jam 5 petang kami gerak balik..dalam tempoh tu macam-macam aksi Atirah..adoiyai...belikan KFC pun tak nak makan..

mr Black dipasangkan tinted lebih gelap supaya dapat menahan panahan suria..hehe..pagi2 selalu masa nak hantar atirah ke Teratak Manja selalu silau ke mata dia..sian..so alang-alang nak menjaga Mr black..buat la tinted..dulu cik koko langsung tade tambah ape-ape..sampai la terjual pun masih basic condition.

harga untuk tinted ni boleh tahan lah..huhu..ada 50% diskaun.belum la beribu2..klu V-kool memang bengkok la kami..huhuh..kira yang berpadanan dengan keupayaan je la..mari tengok si Atirah yang makin slim..

aah la..atirah makin slim..huuh


 sementara tunggu papa panaskan enjin..mari bergambar bersama mama








 atirah tak duduk diam dalam kedai tu..sibuk kesana kesini..tak makan pun,,main je banyak..



lepas je sampai rumah terus tido..sebab nak amek tenaga..hari ahad da booking untuk iftar di Pearl International Hotel..next entry je ye :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;