Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, July 6, 2012

benang oooo benang

as-salam..

saya sangat teruja tengok benang import ni..waaa..sangat teruja..banyak mencari dari supplier benang warna kelabu..since baju raya warna kelabu..sebabnya nak buat handbag warna kelabu..

ok tak gabungan 2 warna ni????




* benang baru je reserved..beli benang cotton indonesia..next2 week baru dapat..hope sangat mampu siapkan sebelum raya..saya beli benang ni serba dua je:)



handbang  guna benang polyster pun belum siap lagi..sekarang teringin beli benang baru untuk buat beg baru..hadoi!teruk betul lah..kt FB banyak betul jual benang cantik2..tergoda ai., beg guna benang polyster tu warna pink-hijau...

taksabar nak siapkan..tapi tempahan belum siap..masuk je ramadan, saya closed order..kalau open je memang tak siap la handbag raya ku nanti..huhuhu

 p/s: korang nak main game dan dapat hadiah tak??percuma je..try klik product Laneige ni
p/s/s: peminat JUSTIN BIEBER???korang klik je sini..dapat g tengok konsert dia nanti

2 comments:

Nazayiena said...

Pandainya Fiszah buat handbag.

fiszah_pjo said...

naza..kiki..handbag biasa2 je dear..kiki..crochet ikut sedap tangan je..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;