Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, July 27, 2012

fiszah's crochet:kopiah dan beg raya :)

as-salam

bagi sesiapa masih tak pernah baca blog saya satu lagi sila la terjah ye..blog FISZAH's CROCHET tu sebenarnya untuk memaparkan hasil crochet saya yang tak seberapa tu..mula dengan minat je..minat tu bermula masa saya mengandungkan atirah..hehe..

alhamdulillah minat yg satu tu menjadi duit kocek sampingan..rezeki anak, suami dan diri sendiri..biarpun tak banyak..tapi cukup la tampung belanja makan dan permainan atirah..haha..tak gitu..membebel pulak..

oke. ini antara permintaan customer saya..nakkan kopiah dan beg untuk anak-anaknya beraya..tema warnanya adalah pink-grey..saya buat ikut yang diminta..masih ada cacat celanya di situ dan di sini..ye la..amatur je kan..huhu..


kopiah untuk Adeeb, Ayim dan Azim :)..thanks kak Liza sudi order :)




ini pulak sling beg untuk ain..anak sulung kak Liza..saya buatkan beg bulat..berlining dan berzip :).sesuai untuk g kutip duit raya nanti..





bagi yang berminat dengan kopiah raya, saya minta maaf, buat masa sekarang saya tutup order kopiah raya..sebab saya nak siapkan beg tangan saya..kalau tak siap tak leh la saya nk beraya nanti..sian kan..nak beli beg Coach tak mampu..so nak kena kaitkan sendiri la..lagipun nak buatkan mak saya beg jugak..so memang tak sempat nk kaitkan kopiah untuk korang..

kopiah untuk anak buah saya je sekarang ni dalam proses..

p/s: Celcom buat promo lagi! rm888 je untuk samsung SIII..meh terjah!

6 comments:

rDnA said...

Fiszah brape yer kopiah yg ada nama tu?cam nak tempah untuk danial

fiszah_pjo said...

rdna: hehe..sory ye rdna..utk raya tak sempat buat da..huhuhu..yg bernama ni pzah amek rm20 :)

fyzah joe's hut said...

eh eh..namer kiter nk dekat samer la.. nama ayah pn samer.. nama kiter hafizah johari.. heee

fyzah joe's hut said...

eh..eh..namer kita hampir sama ler.. namer saye hafizah johari..herrmm

Anonymous said...

Kalau saya nak tempah lagi boleh x?..sya nak kopiah ni 07.01.2012 leh x?huhuh - rosz - 017-5067268

fiszah_pjo said...

fyzah..hehe..nama sama ye :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;