Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Thursday, August 2, 2012

Word Verification spoil mood untuk drop komen!

as-salam

okes, tajuk dah panjang kan..hope paham la entry ni mengenai apa..

 contoh nya ini!




spoil mood betul bila benda alah ni keluar..huhu....berbunga hati nak drop komen or to say hi, tapi kena menjawab teka nombor dan huruf pulak..huhu..ohhhhhhhhhhh...tension Mak! da la kecik..then nak kena perhati betul2 word verification tu..huuh..if korang nak ada jugak tak kesah la..tapi makin kurang la akan drop komen..

korang yang ada blog tu mohon dicheck setting blog anda ye..caranya senang je :)

1- pergi ke DASHBOARD
2- pilih SETTING
3- dah ye?cari link COMMENTS
 korang kena cari perkataan ni :-




okes..ini gambar dari blog  SUSAN GOETTER..thanks to her for sharing this tips!

sila la buat ye..kalau tak nk buat pun tak pe..tapi saya taknak komen da lepas tu..huhuuh..sebab very time consuming oke!


p/s: dah service kereta?PERODUA kasi service percuma hanya dengan LIKE!

5 comments:

izan mama mia said...

mungkin depa tak perasan kot...

fiszah_pjo said...

izan: aah..arasanya dorang tak perasan.sejak blogger berwajah baru dia macam reset sume..hehe..tu yg tak pasan tu..sebb tu pzah tunjuk conth untuk sesiapa shja boleh chek setting dorg :)

Princess Amni said...

dah buat...tq...selame ni mmg ramai kwn mls nak komen kt blog saya sbb verification tu la...akhirnya ade jugak org yg ajar!!...thanx again

♥ Elin ♥ said...

bagus-bagus..
jjdg geram pulak nak masuk kan word tuh..klu slh taip elin tingglkan jer :)

fiszah_pjo said...

amni:hehe..nanti try buat ye:)..senang pzah nlk drop komen after this :)

elin: aah same la..nakkena perhati2 tu yg mls..klu takbtol pzah pun tak drop da komen..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;