Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, August 1, 2012

crochet flowers brooch

as-salam

pagi tadi sebelum datang kerja macam ada masa sikit.so saja saja je buat bunga brooch..semalam masa singgah kedai alatan jahitan tu saya singgah beli pin untuk brooch..

saya buat 4 biji je..same pattern but different colour only. lepas ni nk try buat jenis lain pulak la..seronok pulak..and guest what?i' m wearing that brooch today..hahhaa..kelakar je rasa..tapi berbangga jugak lah pakai brooch handmade sendiri kan..kikiki..mari tengok gambar :)




mari tengok tuan blog yang poyo menangkap gambar sendiri..bajet nak jadi model brooch la tu..terima kasih pada cahaya matahari yang membuatkan saya nampak cerah..kiki.


 jangan tenung lama-lama..i blush!,,hehe..nak tunjuk flower brooch tu je :)


p/s: PERODUA nak kasi service percuma je untuk kereta anda..cepat dapatkannya :)..klik ni je

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;