Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, August 1, 2012

crochet flowers brooch

as-salam

pagi tadi sebelum datang kerja macam ada masa sikit.so saja saja je buat bunga brooch..semalam masa singgah kedai alatan jahitan tu saya singgah beli pin untuk brooch..

saya buat 4 biji je..same pattern but different colour only. lepas ni nk try buat jenis lain pulak la..seronok pulak..and guest what?i' m wearing that brooch today..hahhaa..kelakar je rasa..tapi berbangga jugak lah pakai brooch handmade sendiri kan..kikiki..mari tengok gambar :)




mari tengok tuan blog yang poyo menangkap gambar sendiri..bajet nak jadi model brooch la tu..terima kasih pada cahaya matahari yang membuatkan saya nampak cerah..kiki.


 jangan tenung lama-lama..i blush!,,hehe..nak tunjuk flower brooch tu je :)


p/s: PERODUA nak kasi service percuma je untuk kereta anda..cepat dapatkannya :)..klik ni je

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;