Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, August 29, 2012

Kelab NURI: tabung dan Keychain

as-salam

Isnin lepas masuk je kerja CPU buat hal, so masa yang ada tu saya turun kejap ke Bank Rakyat dekat ground floor Wisma Zelan untuk bank in kan duit raya Atirah.

mama atirah ni tak pandai pegang duit lama-lama.takut kang mnyusut nilainya.so elok la disimpan terlebih dahulu. kali ni dapat tabung Nuri dan Keychain Nuri.seronok uols..lepas ni nak benda lain pulak,makin bertambah gift dari Nuri Atirah dapat.dulu semua duit lepas bersalin dan raya tahun lepas pun simpan di Bank Rakyat jugak. 

so far atirah hanya ada satu je bank Simpanan. belum ada lagi akaun lain..nanti la bila mama da banyak wet boleh simpankan kt bank lain.sekarang ni simpan aje la kt Akaun Nuri dulu.SSPN pun belum register lagi..huhu



sekarang da ajar atirah masukkan duit dalam tabung.sebelum ni mama kutip letak dlam bekas.sekarang atirah da pandai kutip letak dalam tabung dia sendiri..

selamat menabung ATIRAH!chaiyok2




p/s: ada nampak tangan lelaki tak kt gambar tu?itu Ezani, IT exec.dia tengah betulkan CPU saya:)

4 comments:

ainmamasyahmi said...

syahmi ade akaun tabung haji je..
tp mcm best pulak ye simpan kat bank rakyat..
bile simpan duit dapat hadiah..
bermotivasi cket nak saving..hehe..
bukan anak2 je seronok..
mak pun suke..

Waney Zainuddin said...

cantik la tabung nuri tu. bagus ajar anak menabung sejak kecil. sebab menabung tu kena pupuk dari kecil lagi (^_^)

fiszah_pjo said...

ainmamasyahmi: tabung haji pun best :)aah kan..klu dpt hadiah ni lg best menyimpan..macma motivasi kan :)

fiszah_pjo said...

waney: cantikkan..tp zaman kita dulu lg bnyk tabung kan..tabung kancil siap berlagu kan kan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;