Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, August 13, 2012

saya bertuah: iftar with Siti Saleha by Trendsetter.com.my _part 1

as-salam..

seperti yang ditunggu tunggu, hari yang dinanti telah tiba..seperti dalam email, jemputan ke Iftar bersama Siti Saleha( model Trendsetter.com.my untuk edisi ramadan dan raya 2012)

Date: 11 August 2012 (Saturday)
Time: 6.00pm
Venue: Siang Seafood Restaurant, 6F
 
 
kami sampai lambat hari tu..huhu..lepas hantar atirah kt rumah Tecer Nani dekat Bandar Tun Razak, kami terus ke KL SOGO..boleh pulak haritu jalan ke Dataran Merdeka di tutup..kami terpaksa masuk ikut jalan lain..dekat area Central Market tu..jammed giler..bila da sampai area sogo, polik trafik buat hal!dia tutup parking nak masuk ke SOGO,adoi!spoil giler.terpaksa ikut Lorong Gombak untuk masuk ke parking SOGO. elok je sampai area Parking SOGO tengok polis trafik tu da bukak laluan!memang S*** betul lah..aduh..

kami sampai dalam jam 7 petang!lambat hookay.majlis start jam 6petang..malunye la hai..kami masuk sume orang elok je tertib duduk dengar MC, encik Ikhsan berucap..segannye la hai..masuk je terus dorang kasi semeja ngn Siti Saleha..mula-mula tak perasan sebab ai malu lg..bila dah duduk letak handbeg segala baru tengok..wah..cantiknya beliau :)

sangat manis dan cantik..baju yang Siti Saleha pakai pun simple dan gorjes ok..i love her hair style :) kemas dan nampak sangat manis..die peramah orang nya..sebenarnya more than 100 yang join contest by trendsetter.com.my ni..tapi hanya 5 orang yang bertuah dijemput untuk majlis ini..kira hanya 5 pemenang dan salah sorangnya adalah SAYA !..hehe..

sebenar nya banyak gambar saya amek..tp belum sempat nak ditransfer.so terjadi la iftar ni part 1, part 2 dan part 3..gmabar part 1 ni saya copy dari FB suami aje..sebab ai yg rajin tangkap gambar kan..makanya gambar tuan blog tak banyak..gambar suami tuan blog banyak!

selain dapat iftar bersama Siti Saleha FREE, kami dapat goodies bag dari KL SOGO..fragile kata si Iksan..mari lihat gambar :)

 si suami yang sgt suka sebenarnya..tp shy shy cat..hehe..kt rumah sibuk je ckp nk jumpa awek lama..kiki. cantik kan Siti Saleha ni :)natural beauty..sangat cantik lah!

 ini la 5 orang pemenang yang bertuah bersama pasangan masing-masing...can you spot me??





ini atirah..selepas amek atirah dekat rumah cikgu dia dalam jam 9.30malam, dia masih belum tidor..ini antara goodies yang kami dapat..sorang 2 kotak gifts..mula2 snap gambar hadiah aje..tapi atirah kt belakang da senyum..ingat amek gambar dia la tu..hehe..cian dak kecik tu..so mama snap gambar atirah jugak..atirah tengah  makan kentang goreng tu..sebab tu mulut die camtu..

okes. part 2 and part 3 will be coming soon!..gambar official nya kena tunggu dari KL SOGO :)



8 comments:

Lina Rahim said...

ada gambar official dari SOGO? Wah, tak sabar nak tengok..

Siti Saleha ni Fiszah tengok dia memang chubby ke or just kat media je dia chubby?

fiszah_pjo said...

hehe..klu compare ngn pizah, dia chubby sikit..pzah kurus kering..huhu..tp nice la..orang kata badan cantik la..hehe..tak kurus sgt.dan tak gemuk..tak chubby sgt pun..so so je :)kulit die cantik

[DnaZz] said...

hah, bertuahnya kamuuu.jelly much hahah :)

Cho Zila said...

ala sangat best makan free dan jumpa artis gitu...
dapat goodies lagi.. kesian athirah kn tinggal yerk...
anak2 akak gitu gak nak ambik gambar benda misalnyer mesti nak nyelit.. tapi suruh bergambar betoi2 payah...

fiszah_pjo said...

dnaz..eheh..tq..lepas jgn lepaskan peluang untuk mencuba oke..hehe

fiszah_pjo said...

kak zila: aah..best kan dpt mkn free n dpt jumpa artis:)..tu le pasal.suka menyelit budak kecit tu..bila soh posing or senyum utk amek gambat betul2 banyak songeh plak..hehe

myaini said...

sweetnye nora elena ni.....mesti mulus je kulit dia....simple tapi cantik!!bertuah nya awak dapat iftar dengan dia..

fiszah_pjo said...

myaini: aah la dear..kulit die cantik sgt,,mulus je,,tq,rezeki jumpe artis gitu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;