Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Friday, August 10, 2012

list to do

as-salam

lagi seminggu je nak raya kan..ahad minggu depan nak raya.tapi banyak list sy belum setel..saya nak tulis kat sini supaya senang nak trace ape yang da setel ape yang belum

  1. beg crochet raya- 60% siap
  2. beg crochet untuk atirah-0%
  3. kuih raya-0%
  4. aksesori untuk raya-50% siap
  5. kopiah anak buah-80% siap
  6. headband dan aksesori sofiya dan nabila- 50% siap
  7. doily utk 2 meja- 0% 
  8. manik baju raya-0%
  9. kemas rumah -0%
  10. beli kasut raya atirah, mama dan suami-0%
  11. baju raya atirah-100% siap
  12. baju raya tambahan untuk papa dan mama- 30% siap
  13. tukar duit raya-0%
  14. kemas beg balik kampung-0%
  15. kotak tisu utk kereta-0%
  16. pengikat langsir crochet-0%

banyak DIY yang masih 0%.aduh..nak buat macam-macam.tapi semuanya pun belum siap..sedey!..kita tengok  esok macam mana,,hope percent siap bertambah..daaaa

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;