Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, August 6, 2012

saya bertuah: iftar with Siti Saleha

as-salam

sabtu lepas masa sibuk buat puding untuk bawak balik rumah mertua, si suami datang ke dapur sambil kasi hp..sudah ada pemanggil disebelah sana..saya hanya sambung bercakap sahaja..

pemanggil: puan hafiszah ye?
saya:saya bercakap
pemanggil: saya buat panggilan dari pihak KL SOGO trendsetter. puan terpilih sebagai salah seorang pemenang contest Trendsetter.iftar bersama siti saleha..

~mood happy dan terkejut..tak payah sambung la dialog tu~

pemanggil: majlis ni akan diadalan 11 ogos (sabtu jam 6 petang).puan boleh datang?
saya: boleh!mesti la nak datang.hehe..boleh saya bawak anak tak
pemanggil: anak puan umur berapa ye?sebab majlis bersama media..
saya: anak saya 1 tahun 3 bulan..ok ok saya paham
pemanggil: saya akan hantar email detail pada puan ye.


bila talian dimatikan, terus je gtau suami nk tak berbuka dengan Siti Saleha?.si suami bertanya lanjut perihal ni..si isteri bercerita la sejarah nya..

sebelum puasa haritu KL SOGO ada buat kontest via www.trendsetter.com.my.contest yang sangat mudah..jawab soalan yang mudah..sebab jawapan memang ada dalam website tu..isi form yg diberi dan hantar.semudah abc..tak sampai pun 5 minit..

and now saya salah seorang dari 12 orang yang bertuah tu dapat jemputan berbuka bersama Siti Saleha..buat yang tak kenal Siti Saleha tu pelakon Nora Elena dan adik kepada Sam Bunkface tu.bukan pelakon je tau, model, duta iklan dan banyak lagi lah..tak kesah la korang kenal ke tak..yg penting ai dapat g FREE..hahahha.

 

nanti saya update lagi pasal ni ye :)


5 comments:

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

wah! dpt mkn ngn siti saleha..seronoknye blh jmpa dia:)

fiszah_pjo said...

hehe..seronok juge...tp belum jumpa lg..hope mmg btol2 seronk :)

AyongAtikah Zaid said...

sis...kirim salam dia nnt ye...hehe...

myaini said...

wah...besnyeee....tunggu update pasal iftar tu...suka tengok cerita nora elena tu...

[DnaZz] said...

wah bestnya!amik gambar banyak2 k.enjoy!:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;