Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, August 15, 2012

pemenang contest sedondon ceria: first fiszah_pjo Giveaway

as-salam..

semalam saya kasi tunjuk semua gambar-gambar sedondon korang yang ceria meria tu..hee.pening nak pilih even penyertaan tidak lah beratus-ratus..sebab gambar korang tu so ceria ok..tapi perlu cari 2 pemenang sahaja..atas penelitian secara terperinci oleh si suami,

ini pemenang pertama :)

Puan Ilyani..


pemenang yang bertuah...



tahniah pada peserta ke empat
!Ayong Atikah,memang bertuah.sy buat dekat Random.org.yang terpapar adalah no 4


mohon pemenang dapat emel saya no akaun cimb ye :)..saya nak kasi duit raya :)..ini emel saya ye.
norhafiszah@gmail.com

buat yang kurang bertuah, korang tetap terbaik tau!memang sedondon dan ceria..nak aje kasi gift untuk korang sume..tp buat masa sekarang belum ada bajetnya..meh la raya umah saya kt cheras ni..makan kuih raya..dan dapat duit raya sekali..

thanks ye kepada yang sudi join, Shahida, Nad, Dnazz, Elin, Yanie, umi mya, ain mamasyahmi,mrs aisheteru,   saya sangat sangat hargai..nanti kita buat giveaway yg ke 2 ye..thanks~

7 comments:

Nurul Ilyani said...

tq fiza....yeay...aleesya dpt duit raya...klo dtg rumah fiza, aleesya dpt duit raya lg x?ngeeee

fiszah_pjo said...

meh la dtg raya kt umah..nanti auntie kasi duit raya lg..hehe..itu wet giveaway..klu aleesya dtg umah, harus la ada duit raya lg :)

♥ Elin ♥ said...

wahh tahniahhhh yani dan kak yong..
rzeki hari raya/

ak yuyunz said...

waaahhh bestnya.. kita tak dapat join takde yg sedondon huhu.. takpe takpe tunggu next giveaway =)

AyongAtikah Zaid said...

alhamdulillah! thanks a lot fisza!! dapat jugak duit raya dah tua bangka ni...hehe..ayong dah email details ok...thanks once again!

to yani: congrats dear!! love polkadot!! hehe...

to elin: thanks dear!!

Nurul Ilyani said...

tq elin n ayong :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

confirm nak masuk lagi....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;