Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, August 14, 2012

fiszah_pjo first Giveaway : sedondon ceria!

as-salam

ini sticky post  [ dari 30Julai 2012- 15 Ogos 2012]
entry baru ada kt bawah ye..scroll down please..

dah lama rasa macam nak buat giveaway je:)..


contest ni terbuka untuk semua yang nak join! apa yang korang perlu buat?? tapi harus la ada blog ya..senang saya nak tengok gambar korang..hehe..

hanya ada dua pemenang bertuah  yang akan terpilih..
1- berdasarkan pilihan juri- suami dan saya
2- random.org

hadiah nya adalah pemenang 1:akan menerima wang tunai RM35
 pemenang 2.akan menerima wang tunai RM20


syarat-syaratnya
1- copy banner saya dan harus letak dientry anda serta linkkan ye
2- jadi follower saya ye..
3-sedondon ceria ini terbuka ye..tak kisah la, anak beranak ke, suami isteri ke, adik kakak ke, kawan-kawan2 ke..asalkan sedondon yang ceria.korang buat entry dan letak gambar ceria korang tu ye..
4- da setel sila kasi link kat saya di ruang komen dibawah ye

giveaway ni akan berlangsung selama 2minggu .mean sebelum raya baru tau ye..sebab kira pemenang ni dapat  duit raya dari kami la :)..pemenang tu nanti sy transfer terus duitnya :)

30/7/2012  hingga 15/8/2012.

saya akan umumkan pemenang itu pada 16/8/2012  ye..

jom la join..saya kasi duit raya ni :)mudah je kan..just follow, buat entry dan letak gambar..nak tengok gambar korang yg ceria tu :)

18 comments:

izan mama mia said...

teringin gak nak sertai..tapi malu..hiihih...

Nurul Ilyani said...

yanie dh join...

http://ekyanie.blogspot.com/2012/07/fiszahpjo-first-giveaway-sedondon-ceria.html

ainmamasyahmi said...

da join..
1st time join GA ni..

http://syahmianakmama.blogspot.com/2012/07/fiszahpjo-first-giveaway-sedondon-ceria.html

fiszah_pjo said...

izan mama mia: jom la join..jgn malu malu :)

yani: thanks sudi join :)

yanie anuar ~ putrajaya said...

dah join:
http://ibudivas.blogspot.com/2012/07/fiszahpjo-first-giveaway-sedondon-ceria.html

AyongAtikah Zaid said...

Assalamualaikum..salam ramadhan dan salam perkenalan...ayong join ye GA ni..insyaAllah moga ada rezeki..aamiin...thanks a lot!
ni link ye..
http://ayongatikah.blogspot.com/2012/07/giveaway-5-fiszahpjo-first-giveaway.html

shahida said...

http://shahida-mysweetlife.blogspot.com/2012/07/fiszahpjo-first-giveaway-sedondon-ceria.html

saya join n follow

fiszah_pjo said...

mamasyahmi: tq ye sudi join :)

ayong: goodluck dear..tq ye

shahida: tq sudi join :)

♥ Elin ♥ said...

dear...elin dah join...

http://www.vanillacheze.com/2012/08/fiszahpjo-first-giveaway-sedondon-ceria.html

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

umi mya join...

http://myaelqayreenaazryan.blogspot.com/2012/08/fiszahpjo-first-giveawaysedondon-ceria.html

hope ada rezeki kami...amin

Mrs.aisheiteru said...

Salam Ramadhan.

http://brideinmaking.blogspot.com/2012/08/fiszahpjo-first-giveaway-sedondon-ceria.html

Selamat Menyambut Aidilfitri

fiszah_pjo said...

tq mya dan mrs aisheiteru

ciNDerella stRikEr said...

ehem2.... Nad join nk bg semangat nih. heheee... Meh2 jenguk blog usang saye....

http://irwannadirah.blogspot.com/2012/08/fiszahpjo-first-giveaway-sedondon-ceria.html

fiszah_pjo said...

tq nad :)

[DnaZz] said...

finally, im done!
fuhhh3x, mujur sempat hehehe
ini linknya http://www.indnazzshoes.com/2012/08/piszahpjo-first-giveaway-sedondon-ceria.html

mя hanzs cheesecake said...

meyh terjah sini pulak.. =)

Give Away Duit Raya 2012

amal said...

Yeayyyy done join n follow the syarat , hihi

http://applehijaulife.blogspot.com/2012/08/fiszahpjo-first-giveaway-sedondon-ceria.html

Mong Ra said...

Salam. ziarah dan join :)
http://mongmira.blogspot.com/2012/08/fiszahpjo-first-giveaway-sedondon-ceria.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;