Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, August 13, 2012

suka tak PHOTOBOOK?RM52 je..

assalam..

hai korang suka tangkap gambar dan bergambar tu..saja nak kongsi dengan  korang apa yang saya suka:)..kan sekarang ni zaman digital kamera..you can snap thousand picture..nak pulak memory kad korang besar kan..hehe.lagi banyak..

kalau la tetiba memory card buat hal..aduh! abes hilang gambar yang penuh memory korang tu..huhu..sedih ok..bukan boleh diulang semula..

so nak share  dengan korang satu diskaun yang menarik ni..RM52 untuk photobook dari ILOVE DISCOUNT.

sebelum beli harus register dulu ye..free je.then da berjaya boleh beli..saya pun beli untuk gambar hari raya nanti :)



mari kita lihat contoh photobook yang diorang buat ni..:)seronoknya kita sendiri yang design..wah!cantikkan



mari abadikan kenangan bersama orang tersayang :)..

yang belum register boleh la register for FREE : ILOVEDISCOUNT..
CEPAT BELI SEMENTARA MASIH ADA..SEBAB DA RAMAI BELI :)



P/S: Iklan raya PETRONAS..ini best!


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;