Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, March 31, 2011

model headband- aiman

assalamalaikum...

semalam lepas opis hour pergi putrajaya, umah my sis..disamping mengambil Kek Lapis dari member..
saja nak share ngn korang model comel yang susah benor nak snap pic die wit my headband..

memang susah nak tangkap budak kecik ni..lari aje kerjanya..ye la kan.boy tak mau nak pakai headband gurlish2 ni..akhirnya dapat jugak tagkap 2 keping using BB je..headband kaler lain tak dapat nak pakaikan..dia da takmau duduk diam..

ini la nazril aiman shah- on Jun 2011 dia berumur 2 tahun

with green headband..takde model lain..seb bek muka dia jambu..:)
muka budak2 memang comel kan...

headband headband tu ada kat blog satu lagi ye :)

http://fiszahcrochet.blogspot.com/

3 comments:

Rosie Rose said...

uishhhh fiszah... aiman ni bb gurl ke bb boy nihhh??? tkpela... aiman tak kesah... kan?

fiszah_pjo said...

ROS;..aiman ni baby boy..tapi leh paggil baby lagi ke..haha//kanak-kanak lelaki...baru nk masuk 2 thun..kejantanan di wajah belum terserlah..haha

Rosie Rose said...

har har har... bukan apa, kalau dah lelaki, paksa rela je ler ye jadi model headband. dah macam gurl.. tu pasal tanya. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;