Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, March 1, 2011

barang baby # 4: Botol Susu,puting dan myk Yu Yee

assalamualaikum..

Niat di hati  mahu full breasfeeding my  baby yang bakal lahir so saya pun beli la sikit-sikit keperluan utk tujuan itu. Breast pump belum beli lagi..tunggu Puan Pizet punya order selamat sampai baru saya nk order.
 beli kt internet lebih murah rasanya berbanding kt kedai.
`
hari ni MC..so lepas jumpa doktor, kami pergi proton..nak renew insurans dan roadtax kereta..hubby memang cuti hari ni. setlekan jugak cash in kan duit sewa rumah..so teruskan langkah ke Leisure Mall, Cheras..haritu tengok dalam internet kata ada sales barang baby kt situ..memang ada sales.. tapi motif nak cari botol susu je.


so ini yang sesuai kot..murah dan kualiti pon boleh tahan..Bumble Bee milk storage.. 8 botol+2 free bottles 5 oz punya..harga nya pun berpatutan..tak tau sebenarnya botol mana yg ok..takde pengalaman kan....baca kat intenet je pun..so rasanya ok la kot.then beli puting susu newborn Dr Browns..ada 3 puting,,cukup la rasanya. rasanya cam ok kot jenama ni..hope baby tak cerewet..dia ok je ngn semua barang yg dibelikan utk dia. then beli minyak yuyi saiz sederhana..penting utk baby kan???

sempat singgah jap Big Apple..mencari pemanis mulut di petang2 hari..sedapkan donut2 ni..rasa tak cukup je 3 biji utk 2 org....sekadar lepas rasa nk makan benda manis..alhamdulillah..

p/s: thanks to si suami yg sponsor barang2 baby..mekasih ye syg!

2 comments:

Anonymous said...

Dik..barang2 dr brown kat leasure mall kdai mana ya?

fiszah_pjo said...

sis..saya beli kt kedai bebe's home,tak igt level bape.rasanya level 3 kot.huhu.memang ada kedai baby kt situ.masuk kt bhgian MCD tau.bukan kt wayang tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;