Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Saturday, February 26, 2011

barang mama#1 : Set bersalin AMWAY

assalamualaikum...

hari Jumaat,penghulu segala hari..semoga kita semua berada dalam lindungan rahmat Ilahi..insyaallah..

pagi tadi jumpa dengan Puan Anne, my exrumet UTM dan juga merangkap kawan sekelas..diorang datang satu family. bawak si kecik Ammar Aufa jugak..comel nye baby dia..diorang datang breakfast kt sini sebab nak hantar set bersalin yang saya pesan kat diorang..lagipun diorang ade plan nk shop barang2 utk rumah baru diorang..so singgah la kejap kt opis saya nk anta barang tu..

sempat snap pic ngn aufa..comelkan...
anne dan family,,gmbr ni tak ok..sebab muka anne tak masuk
sume..huhu..mantain cantik anne ni :)
..
ammar aufar bin mohd hatta

baby dan papa

sgt seronok bila dapat kotak ni

ini  la 2 barang nye.bengkung + post natal care

ini barang2 yaang makan dimakan, disapu dan diamalkan
ketika pantang



teruja dah dapat set bersalin...semoga saya tekun habiskannya nanti :)..

6 comments:

izyan asimat said...

fiszah ko jumpa ann ke? wah da besar ammar aufa... comey je... ann dealer amway ke?? ok ek amway punya set bersalin.. bape harganya??

fiszah_pjo said...

aah.seronok dapat jumpe dorang sefamili..aah die dealer amway..hehe..ikut pndangan org terdekat dan rakan2 memang ok Amway..

Rosie Rose said...

jeles betul tgk awak ni fiszah, beza bb kita cuma 2 weeks camtu. tapi barang dan persediaan awak mcm dah complete. kite tak berapa shopping lg ni. huhuhu... scan 3d4d pon blum wat...

fiszah_pjo said...

rosie; takmo jeles2..hehe.kite gj kecik yang,,kena bli sket2..nnti sekali harung mau dok kt shoping komplek tak leh balik wet tak ckup,,heheh,so kene bli sket2..ros nnti update tau 3d4d tu,,nk tgk muka baby

Rosie Rose said...

hiks, takleh jeles ey? ye ar... kite ni lagi la. sekarang tak bekerja, harap incik suami je lerrr. kalau dia ajak window shopping, dah cukup hepi. kalau dia ajak shopping, lagi2 la hepi. :)

insyaallah, nnt kite apdet kalau dah wat 3d4d k! mesti punyer! ^__^

mummy iris said...

hi..
boleh tanya, kt mana beli set bersalin amway tu dan berapa harga nya?
tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;