Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, February 9, 2011

hubby's 26th birthday :)

assalamualaikum...

selamat hari jadi buat suami tersayang yang ke 26 
~ 6th Februari 1985~

tak sempat nak celebrate hari Ahad lepas. sebab busy di kampung..ikutkan plan yang dirancang since hujung dec 2010 dengan Liya, bajet nak celebrate with small party dekat Taman Tasik Perdana...kebetulan birthday 
en. navy (tunang si Liya) adalah 8 feb..so nak buat sekali...last2 tak jadi sebab cuti raya cik Liya ke Terengganu dan saya pulak ke Kedah.

so kami celebrate simple2 di Baskin Robin saja. adik saya hasmah pun join..main sponsor neh...thanks to hasmah. lagipun memang nak kena hantar hasmah balik  Puncak Alam. let pics story lah..
sebelum bertolak..with hasmah

saya sudah 26 minggu :)

his choice...

very yummy:)

kek dan domino pizza saje..

birthday boy yg hensem..hehe


kami
 selesai makan, kami terus ke puncak alam..sebab tak nk balik sebelum opis hour habes..kami kuar hari isnin..takot jugak stuck kt jammed di federal highway. ODw balik dari hantar asmah, nampak gerai buah berangan..so mintak encik suami belikan..hehe..bajet cam mengidam betul..so dapat la 200g buah berangan..hubby cakap rasa cm biji cempedak aje..baik rebus je biji cempedak :(

ini buah berangan..
buat suami tercinta, ayg doakan abg sihat walafiat, murah rezeki, dan menjadi pemimpin yg terbaik buat ayg dan bakal bby2 kita.terima kasih kerana sudi terima ayg seadanya :)..love you to the bit..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;