Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, February 8, 2011

set bersalin..masih konfuse..

as-salam..

tinggal lagi 96 hari sebelum due date..mean dalam 3 bulan lagi..nampak cam masih panjang..tapi elok buat persiapan sikit2 kan.

pasal set bersalin..masih tak tau nak cuba yang mana..antara yang menarik minat adalah, AMWAY, LEESA FORMULA,JAMU MAK DARA, MUSTIKA RATU DAN NONA ROGUY.. yang lain tak tau sangat..sebab yng saya listkan ni selalu dengar.. mari kita tengok gambar dan harga di pasaran..

set nona roguy = rm375+bengkung
set bersalin ibu halima(mak dara) = rm 335+bengkung

set amway = rm 260+bengkung
set bersalin leesa formula = rm 330+bengkung
set bersalin mustika ratu = rm 135 +bengkung
boleh tahan kan harga set bersalin ni..so far pilihan hati lebih kepada produk Amway..harga juga berpatutan.so far baca testimonial orang yang guna amway ni berat badan cepat turun..wallahualam.. harga2 yang saya tulis tu tk fixed ye..ikut orang yang jual la kan..saya tak berapa pasti..

korang ade pengalaman tak guna produk2 ni..meh share..

5 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

sy bli mustika ratu...pengalaman xde...he3

fiszah_pjo said...

hehe..nnti dah guna boleh review pasal mustika ratu plak ye..hehe..sy cm nk amway..nnti kita sama2 review ok

Rose said...

duhh... kita tak pk lagi bab ni. in fact, not much of shopping yet. ntah bila la nak start pk barang2 keperluan bersalin n barangan baby. :)

mummymer said...

Salam

akak dulu mase beranak gune Amway.. best.. tapi honestly akak tak berdisplin, mak akak kate, rugi sebab set dah lengkap.. paling akak suke minyak dia..

sekarang harga post natal care ni harge dia RM293.. dah naik harga dah sekarnag..

anyway, akak Amway distributor.. im willing to see at RM270.. :) kalau duduk KL depands on kawasan, akak memang hantar COD.. do let me know if you are interested yer..

mummymer[a]gmail.com

Kak Mira

mummymer said...

..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;