Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, February 17, 2011

Ronasutra pulak...mari cuba..

hai..assalamualaikum..

harini excited sikit..haha..baru je order bedak ronasutra..seronok dapat chat terus ngn penjualnya..ini blog beliau...laju je die respons tau...if korang rasa berminat try tengok blog dia ye..
http://mrskingshoppe.blogspot.com/search/label/RONASUTRA

since my BB compact powder tinggal lagi separuh je..rasa sayang pulak kalau habis terus..nak beli baru memang tak la kot..beratus untuk bedak je..harus la tak..tak mau la ajar diri bermaintenance tinggi..sekali sekala mencuba tak pe la..dah banyak baca testimoni dari pelanggan yang da mencuba..so teruja untuk dapatkan satu..

baru tadi je transfer duit..maybe if POS Malaysia aktif harini , esok saya da boleh dapat bedak tu..seronok pulak..hehe..saya order kaler ni :-



saya pilih 02..hope kena ngn kulit
mari kita tunggu esok...
 p/s:dah dpt kebenaran si suami dulu pagi tadi..kena minta kebenaran..klu tak nnti dicop membazir..

2 comments:

Anonymous said...

Suzy suhaimi:fiszah dah pakai k rona sutra ni,ok x effect die?kalo ok nk try jugak la,heheheh

fiszah_pjo said...

suzy: pada fizah ronasutra ni tak ok ngn pzah..sebab die serbukkan..leceh sket..pzah guna tak kerap pon.huhu..pakai compact powder lain..selain dr Bobbo brown pzah prefer bedak revlon atau loreal..its better.ini pendapat pzah la..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;