Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, February 17, 2011

crochet: beanie hat untuk gegurl

assalamualaikum..

express update pasal  crochet..selepas terkial2 tengok u-tube dan belajar pattern kat internet, boleh dikatakan berjaya la jugak siapkan 2 topi untuk gegurl...2 topi dah siap..kita menunggu model je sekarang...semoga model gegurl selamat dilahirkan on this Mei..

kelabu+ oren.

krim+pink
p/s: mari kita usaha buat baby booties/baby sliper pulak

7 comments:

Anonymous said...

pandai bt..leh la aku tempah nnti..:)

.:Mrs. Engineer:. said...

comey nye fiszah...nk tempah bley? :)

fiszah_pjo said...

ano: mekasih..

mrs engineer: mekasih dear..alahai..buat suka2 je dear..amatur je, cm tak sesuai je nk tempah..tak pandai pun..sket2 je..nnti ada masa sy buat utk bby awak ye..topi ni mkn masa lama..hehe..headband cept sket..hee

izyan asimat said...

heheh pzah... ni leh tempah nih... kalo bby girl gak... heheh boleh ke tempah... ehhehehe cantik...
kreatif la ko...

izyan asimat said...

pzah... cantik r... kreatif ko... leh tempah ni... heheh kalo bby aku bby girl aku tmpah kat ko...

fiszah_pjo said...

yan: ak baru belajar lagi..utk kawan2 dan permulaan ak kasi free je la kt ko..malu la nk tempah2...eheh..da pndai sket bru ak tempah..nnti konfemkan ngn ak tau bby gurl ke boy..

izyan asimat said...

heheheh baiklah...
nanti aku konfemkan...
ehhee
pasni leh kait sweater bby sendiri.. ehhehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;