Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Sunday, February 20, 2011

barang baby# 3..washing time..

assalamualaikum..selamat berhujung minggu..ahad yang ceria :)

semalam sempat jugak pergi Carrefour hunting baby stuff sikit2..dah masuk 7 bulan kan..harus tambahkan lagi stok2 baby..so pagi ni terasa rajin sikit nak membasuh baju2 baby..sebab dah ada hanger..hehe..
p/s; since rumah apartment aje, so takde la tmpt nk sidai baju direct matahari..so ampai aje kt ruang tamu..dgn bantuan matahari dari tingkap dan kipas saje.

tambah stok sikit- 

baru beli satu je newborn pampers..rasa cm tak cukup je

campur2 dengan baju recyle dari Kak jat..

napkin baru tak bukak pun..ini recyle punya..

abaikan keselerakan kt belakang tu ye
sudah masuk trimester terakhir..semakin berdebar..dan pening memikirkan persiapan yang ntah cukup ntah tidak..huhuhu..lepas ni nk siapkan beg pergi hospital je dulu.preparation for emergency case if baby nak kuar awal..

7 comments:

asna cute said...

owhh asna pulak yg jelez tgk baju2 tue bergantungan.. still xbeli pape lg haha =D

fiszah_pjo said...

hehe..jgn jeles2..nnti baju baby asna tak muat kt penyidai agaknye..sekali mama die borong tak ckup tangan nak membasuh..haha..sy ni byk recycle je..hehe

izyan asimat said...

pzah: wah bnyk nye baju bby.. hehehe
aku ni tak prepare bli pape lagi.. riso plak.. hehehe
checklist pun takde...
nanti leh tak ko send kan checklist kat aku..
aritu macam terperasan kat blog ko.. tapi tgk balik da takde...

fiszah_pjo said...

yan: bju byk sebab recycle dari akak ak nye je..hehe..ak bli 8 lai je bju bru..nnti ak send email kt ko ye..aritu ade kt blog..ntah camne terdelete plak..hee

izyan asimat said...

ok thanks nanti send kat email aku ek...
izyan_85@yahoo.com

Rosie Rose said...

va va va... dah byk barangan baby dia... panic lak kite yang tak shopping hape lagi ni... isk isk isk...

fiszah_pjo said...

yan, ak da sent dah..if tak dpt lg roger ak ye...

rosie rose: jgn panik2 rose..hehe..boleh sgt nk start shoping brg bby.ntah2 sekali rose shoping lengkap sume..pzah sket2 je ros..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;