Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, February 7, 2011

perjalanan yang memenatkan..

assalamualaikum...

awal pagi tadi baru je sampai dari kedah..perjalanan memakan masa  hampir 9 jam. bertolakn pukul 8.30mlm..sampai rumah kt KL ni jam 4.30pg..highway PLUS dari utara ke selatan sangat jammed..
penat nye la hai..di hentian R&R pun sesak.. tak de tempat nk parking..so hectic!

kami drive begilir2.penat sangat rasanya..saya mmg apply cuti hari ni..so leh rehat sket. awal masa lepas tol JURU, baki touch&go tinggal rm1++ je. pada mula nya tak risau sangat, sebab tau dekat stesen petronas ada top up T&G. tpi sepanjang petronas sume TNG tak operasi plak.walaweh..dah mula risau dah.sebab memang tau konfem2 akan stuck lama kt tol nanti..kereta sangat banyak. jalam cam semut je..

alhamdullillah..nasib baik dekat Petronas Tapah t&g dah boleh top up. memang betol bila sampai plaza tol Duta, lorong tunai memang panjang giler. dah konfem lambat sebab masing2 harus byr tol berpuluh hengget..dengan nak tukar duit lagi..memang slow dan makan masa lama kt situ.. so untuk  kami pengguna TnG ni, sangat pantas la bergerak. line TnG memang kosong..so sangat seronok. klu tak mau stress..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;