Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, February 9, 2011

barang baby #2 dan durian lagi...

as-salam..

entry bergambar aje..sebab malas nk tulis panjang2.haha..tapi tulis jugak..Puan Kiree dah selamat bersalin, her baby 3.95kg..sgt comel dan bam bam betul..since akak Kiree satu office ngn saya, so dapat la risik2 kabar tentang kiree. as per her story, Kiree kena emergency c-zect. apa pun kita tunggu aja cerita dari Kiree sendiri ye.

tadi ada singgah Tesco jap. nak beli barang2 basah yang da abes stok dalam peti tu.so tambahkan sikit barang2 baby yang sedia ada sedikit tu..saya beli maternity pad, wet wipes, dan box sahaja dan hadiah utk baby Kiree.
belian kedua= pad,wet wipes dan box je..

so far, ini je la barang baby yg terkumpul. harus lebih giat selepas ini

sebijik durian sahaja :P

d24..isi tebal dan sgt lemak..

esok ada check up dekat KK..hope sgt semuanya ok. tapi tadi ada timbang berat badan..huhuh.risau kena minum air gula la..dah naik 4kg++ dari bulan lepas nye check up..huhu.

7 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

yummy itu durian...he3...wah, byk gk naik...sy first time minum air gula ari tu, sbab naik 4kg lh...uhu

fiszah_pjo said...

mrs engineer: awak suk durian jugak?hehe..sedp kan tgk durian tu. berat naik byk gk..tp nurse tu ckp klu nek byk lg next check up kene mnum air gula..

Rose said...

duhhh shopping lagi ke tu? ouhhh bestnyaa... kite gak tak soping2 lagik nihhh....

asna cute said...

adehhh xtau la nk beli barg ape lg nie. sbb xbeli pape pun lg hehehe~

Rose said...

sama la kita asna... kite pon tak beli apa sgt lagik...

fiszah_pjo said...

ROSE: shoping sket2 je rose..hehe..bila tgk list cm byk je..tu yg beli sikit2..rose, nnti shooping bry bby update tau

asna: hehe..nnti da smpai mood nk membeli tetiba je sume barang rasa ptt beli..hehe..nnti selamat shopping ye

fiszah_pjo said...

ROSE: shoping sket2 je rose..hehe..bila tgk list cm byk je..tu yg beli sikit2..rose, nnti shooping bry bby update tau

asna: hehe..nnti da smpai mood nk membeli tetiba je sume barang rasa ptt beli..hehe..nnti selamat shopping ye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;