Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, March 18, 2011

barang mama# 2 : Medela swing Breast pump

assalamualaikum..

penambahan untuk barangan mama...terima kasih kepada si suami yang mensponsor semua barangan mama dan baby..sangat bersyukur dan berterima kasih pada mu..hehe.(mmg dah tanggungjawab kan??selagi mampu)

mengikut kemampuan, saya dari mula lagi memang berminat dengan Medela Swing...akak akak opis banyak guna pump ni..kecik, ringan mudah bawak dan suction die tak sakit kata mereka.

pada mulanya plan nak beli melalui ebay..sebab lepas convert pun murah lagi..dalam rm450++ je..tapi ade cukai kastam kata si Ros..so pikir2 balik rasa takot plak..Pizet order Freestyle takde plak cukai kastam.siap sampai rumah..tapi dekat 3 minggu baru sampai..so tak jadi la..
google2 lagi jumpa kt FAHEEM's WARDROBE



meh tengok rupa bentuk set ni..


abes je kerja terus pergi rumah org yg jual pump ni ngn hubby...kebetulan die ni tinggal kawasan Sri Permaisuri jugak dengan saya..so no delivery charge la..kebetulan medela swing  ade2 unit available..so takperlu tggu delivery..saya beli set pump je..tak de cooler bag atau sebagainya..masa pantang atau lepas pantang before masuk kerja boleh beli kan????dalam pantang buat stok je..tak kemana2 rasanya..insyaallah..

p/s: mode excited jugak..heheheh...sudah tertunai impian..

9 comments:

Bella Roseli said...

congrats dh dpt pump!

insaallah berjaya punya bf..pump hanya membantu bkn faktor utama ;)

fiszah_pjo said...

bella: thanks..harus berusaha bersugguh2 utk BF baby..hehe..semoga pump membantu..hehe

izyan asimat said...

fiszah : bestnye da bli pump....aku pon bercita2 utk BF bby... hehehe

Rosie Rose said...

wahhhh dah beli akhirnya ye? bagus la tu... takyah pening2 dah nak pk. settle! jom kite berusaha utk bf our baby nnt ^____^

Atiqah Adnan said...

bestnye beli dimana nie..? share laa.. hee~ ni kena masuk dalam list bb juga nie..

fiszah_pjo said...

rosie: mari bF our baby!hee

tiqah: sory lupe nak letak link..saya baru je letak link blog yg saya bli tu..so far kt die la pling murah rasanya..tiqah cek balik ye kt entry ni..saya letakkan link..

~Yun~ said...

cm bes je breastpump medela ni,murah dari freestyle..harus masuk list ni.. =)

fiszah_pjo said...

yun: medela swing memang murah dr freestyle..tp klu bli kt faheem tu pun rasnya medela freestyl stil murah dari hrga pasaran..kt luar sume jual 1899++

~Yun~ said...

owh yeke..thnx dear,nti yun nk cekidaut website die.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;