Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, March 25, 2011

roti+ nutella!~ sedapnye...

assalamualaikum..bertemu di hari jumaat yang mulia..

saja nk share sarapan yang selalu membuatkan poket sedikit rabakk..poket nipis selera besar..
korang suka nak makan roti yang disapu Nutella????

sedapkan???waaa..boleh habis sebungkus roti sehari je.. if ada nutella ni..sedap sangat kan..tapi mahal la..dan semakin mahal..ingat lagi masa matrik dulu beli sebotol kecik nutella ni baru rm 6++..lepas naik jadi rm 7++..terkini beli sebotol Nutella yang kecik tu dah RM8.90...mahal kan..huhu

tapi rasa nya memang memukau.betol tak?sape yang belum try, cuba la..cari Nutella camni tau..
ini bukan yg ada kt rumah..kt rumah ada botol kecik aje..
~ikhlas dari pakcik google~

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;