Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, April 1, 2011

dinner at Tony Roma's

assalamualaikum..

sekarang tengah tengok Maharaja Lawak..baru balik dinner dekat midvaley.

sebenarnya unplanned dinner..sebab lepas g Leisure Mall beli barang hubby, kami plan nk makan dekat Sekinchan Ikan Bakar, dekat cawangan baru di Bandar Tun Razak. jalan jammed pulak..lepas tu boleh pulak tersalah masuk jalan..memang tak leh u-turn..so kami terus je la ke Midvaley.

mulanya nak makan kt Manhattan Fish Market. tapi sampai je ramai orang beratur tunggu turn..hari ni sempena 1 April, ade promosi..rm 6.90 untuk fish n chip..tapi oleh sebab panjang pulak line orang beratur,  so tak jadi la..perut dah lapar...tak larat nak tggu2 lagi..

since si suami nk makan steak, saya ajak g Tony Roma's. sedap makanan die..sedap dan mahal..heheh..takpe la sekali sekala je kan..klu selalu memang tak boleh..tak padan dengan poket kot...


shrimp pasta



ribeye steak 
pic amek dari FB je..so kecik..takleh besar.harga nya memang mahal la bgi kami :P...

lepas kenyang2 kami pun  nak balik je terus. sebab nak tengok Maharaja Lawak. tapi mencari kereta dekat parking punya la lama..mula2 sampai memang si suami  snap location kereta tu..tp oleh sebab snap pic byk BB suami habes bateri.huhu..aduh sakit kaki mencari kereta..bukan kecik parking tu,,naik hangen jadinya,,

2 comments:

Rosie Rose said...

kite dh hapdet psl shopping sempena sales kat sogo; http://sinceandforever.blogspot.com/2011/04/cerita-shopping-brg-cekenit.html

bes bessss

fiszah_pjo said...

sonoknya..dah baca dah entry ros..selamat berendam kaki tu ye...encik fird wajib urut kaki rose la mlmni...heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;