Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, April 5, 2011

ABPBH 2010: Seri Ibu mengandung..Rita Rudaini sgt cantik!

assalamualaikum...

saya menggoogle pasal Rita Rudaini selepas terpegun tengok jelita betol beliau masa sampaikan anugerah ABPBH hari Ahad haritu..berseri2 Rita..tambah pulak maternity dress ngn net kt rambut die tu..waa..sangat kena dan meletop dengan Rita yang memang sedia cun..inikah namanya seri ibu mengandung????..nak jadi macam die boleh tak???

lagi sweet Rita gtau yang suami die si Aidil jaga anak mereka Rayyan di hotel..so sweet ok!..ye la mana ada orang bawak baby kt ke majlis tu kan..mau menangis kot.dah la lama majlis tu..tak pasti waktu ABPBH ni Rita dah mengandung berapa bulan..dengar gosip, Rita tengah menghitung hari je..siap ada ambulans standby untuk dia..

maybe kali ni Rita preggy anak perempuan kot..sebab nampak perut die ke bawah jugak..wallualamm.apa pun mari kita doakan supaya semuanya selamat..Rita dan baby selamat..sama seperti saya jugak..hehe

cantik betol Rita Rudaini..sweet abes!

2 comments:

Rosie Rose said...

rita tu mmg cantekkk... tp malam tu, dia mmg nampak glowing sgt! pandai eyyy fiszah telek2 anak org lelaki ke perempuan... hikssss!

fiszah_pjo said...

ros: kan kan..memang cantik si rita rudaini tu..haha..men teka je perut org..tak pandai pon sbnrnya..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;