Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Sunday, April 10, 2011

maternity Photoshoot..thanks sis

assalamualaikum..

mula mula nak minta maaf dekat Hafizudin hamdan..sebab terpaksa cancel maternity photoshoot dengan dia..huhu..dah lama plan nak guna khidmat dia( korang klik kat nama die tu;;leh tgk hasilnya yg superb)..tapi terpaksa cancel sebab tarikh yg saya booking, hubby ajak balik Palong..bapak mertua balik dari Umrah aritu. so hubby memang nak balik Palong jumpa orang tua dia..pulak tu ahad sebelum tu die kena kerja so die minta saya cancelkan dengan Hafiz sebab ahad tu je die dapat cuti..maaf ye hafiz..jgn marah..huhu..

agak frust bila terpaksa cancel..cam punah harapan nk ada pics cantik2..nak dijadikan cerita,
kebetulan my sis yg stay kt putrajaya tu baru dapat hadiah dari hubby tersayang kamera DSLR canon..so beliau tengah excited mengexplore gajet terbaru tu..so apa lagi, kami dapat peluang la menggedik2 ala2 photoshoot depan kamera beliau..haha..excited lebih kan( sedangkan ramai dah orang memiliki DSLR)hehe..

so pics ni kami ambil hari sabtu lepas..lepas balik dari kenduri Aiman+ Che in di Gombak..

lokasi : PULLMAN, Putrajaya
model: Puan norhafiszah & Encik Syahnon
usia kandungan: sudah 35 minggu
p/s: gambar2 ni diedit sendiri oleh saya guna Photoscape..hahhakelakor je..tak reti nk edit..ini la hasilnya









7 comments:

izyan asimat said...

so sweet.. chantek sgt pic2 nya... hehehe mujur la en syahnon nk.. harap kan faizul tak nk punya amik gmbr begitu.. harap je ade DSLR tapi tangkap gmbar pokok klape sawit ngn baja je fungsinya... hehehe..
fiszah.. leh anta kat majalah pa&ma ni... heheh

fiszah_pjo said...

yan:thanks yan.. susah jugak nk minta kerjsama dari syahnon...sebab akak dan adik ak je kan(kurang sikit malunya)..terpaksa la die follow..itu pun puas jugak soh berlakon romantik2..snap skit je dah cakap "cukup la tu" ..tapi mintak jgak die posing2..hehe..majalah pa&ma pon jrg bli yan..tp leh torai la..haha

~Yun~ said...

fiszah,besnye ber photoshoot,anyway,suke bju yg fiszah pkai..gorgeousla mummy ni!!perut comels sgt! =)

fiszah_pjo said...

yun: thanks...hehe..baju tu murah je dear..bli kt pasar malam je..ade cerita jugak pasal baju tu..nk amek kaler merah jenis lain..tup2 ntah cmne selepas beberapa episod ngada2 brlaku..kaler grey plak yg terbeli..ehhe/..perut tu sebab baju tu mmg ikut bdn..hehe.anyways thanks.

Atiqah Adnan said...

comel ok!! hee~ tak sabar nak tengok y'all punye baby.. ^^

Rosie Rose said...

cantek baju fiszahhh.... bes bes!

fiszah_pjo said...

tuqah: thanks :) baby coming soon..

rosie: thanks..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;