Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, April 29, 2011

last day kerja...yeay..mari bercuti panjang :)

assalamualaikum...

hari ni last day kerja  sebelum bercuti panjang untuk bersalin dan berpantang. sabtu ahad akan digunakan untuk rehat dan kemas2 rumah..sebab Isnin akan berangkat balik kedah..baby jangan kuar lagi tau..tggu mama dan papa sampai dulu :)

untuk semua kenalan, saya nak minta maaf andai terkasar bahasa, terlebih bicara, kelakuan yang menggores dan mengecikkan hati kalian, saya mohon ampun maaf..

saya jugak mohon kalian doakan perjalanan kami ke kampung selamat..dan doakan saya dipermudahkan bersalin dan berpantang ye..

saya doakan semua bakal ibu yang menantikan due date, jugak selamat dan dipermudahkan bersalin..amin..anyway, thanks for the support and information yg sangat berguna..:)
buat bakal ibu , IZYAN, ROS, YUN,ASNA, ATIQAH dll..semoga kalian jugak dipermudahkan bersalin dan selamat berpantang ye ..dan enjoy ur pregnancy moment..

buat yang sudah jadi ibu, jgn segan2 kongsi info dekat kitorang yg junior ni :)..thanks ye korang yg  sudi share pengalaman :)
 RDNA, RYNA,YANIE, KIREE dll...

kemungkinan besar saya tak akan update blog sebab kt kg tiada rangkaian internet..tp insyallah once da selamat berrsalin saya akan update pasal baby kami ye...korang yg da selamat bersalin pun nnti update jugak tau.nak tengok rupa generasi baru :)...

7 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

gudluck fizah...insyaALLAH sume akn dipermudahkn olehNYA...

**update kt fb pn xpe nnt... :)

rDnA said...

semoga selamat semuanya yer fiszah..good luck..

Rosie Rose said...

fiszah, selamat pulang ke kampung... dan selamat melahirkan ye! nanti sama2 la kita hapdet ttg baby kesayangan kita yer.. :) baby kite kan geng... May baby!

fiszah_pjo said...

yani: thanks ye :)..insyaallah nanti sy update ye..

rdna : thanks ye rdna :)

rosie: come on baby may..take care tau ros@

izyan asimat said...

take care dear...
semoga semuanya selamat k..
once bby da kuar btau ye..
msg k..
doakan utk aku jugak ye...

k|ree said...

gud luck and take care ye...
sorry lmbat wish...
nanti, ada masa kita pergi tgk awak la klu dah balik kl...:)

fiszah_pjo said...

kire: thanks...take care too....dtg la :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;