Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Sunday, April 17, 2011

perut tegang...

assalamualaikum

sekarang sudah jam 1 pagi..perut tegang..sakit plak rasanya..ini la akibatnya bila tawaf sebahagian Tesco Extra kat Taman Midah  dan makan satay di Satay Station.

ye betol..tawaf sebahagian je dari tesco tu..sebab perut dah tegang..jalan dah makin tak larat..so tak pergi langsung bahagian basah( bajet nak bli lauk2 sayur2 untuk stok).ikutkan perut saya tak la besar sangat..even daj masuk 9 bulan..orang kata cam 7 bulan je baru....

lepas je beli barang baby dan beli toilettries, saya ajak hubby cepat2 bayar..rasa tak larat dah nk berdiri.huhu..memang mengeras je baby..jd senak plak berjalan...nak jalan slow2 kang orang belakang tak larat nk tggu..

untuk stok makanan, lauk dan sayur akan diteruskan esok pulak. nak g Hero je..sebab dekat dan kecik skit..semua ada tak perlu nak tawaf2..sekarang ni masih lagi tegang perut ni..ke sebab perut kecik, baby dah takde ruang..tu yang rs tak sedap je..huhu..ntah pukul bape nk tdo ni...naisb baik sok cuti :)

3 comments:

Rosie Rose said...

dah 36weeks, baby dah mula matured. anytime je tu.... fuh, fuh... bes bes! tapi tu r, makin tak larat, kan? :)

rAtu saLju™ said...

hati2 dear...moga semuanya selamat..:)

fiszah_pjo said...

rosie: betol2...baby dah mula matured..anytime je ni..makin nebes jadinya..hahah

ratu salju: thanks dear

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;