Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, May 9, 2012

my pinky fossil

as-salam

entry tentang JPO(johor premium outlet) masih lagi pending..sebab nya asyik terlupa nk transfer gambar dari kamera aje..

haritu kami ke JPO rembat 2 jam Fossil je..yang lain tak beli sebab memang bajet itu je yang ada..benda lain sume mahal2..tak sesuai langsung utk kami beria2 shopping..kalau warehouse clearance sale baru la muka ni akan memborong..

lagipun kami laki bini takde kartu kredit.so guna aliran tunai aje..setakat 2 jam tangan je mampu,,tengok handbag segala masih lagi mahal...baju baby Poney ka Gap ka masih lagi mahal..memang tidak beli la jawabnya..


kami datang sempena cuti hari Buruh dan setiap tahun pun merupakan anniversary untuk kami berdua..maka 1 may adalah hari yang sangat special.

oleh sebab jam Fossil murah dari pasaran (saya da servey sejak bulan 3), maka dengan murah hatinya suami hadiahkan satu jam tangan..so laki bini pakai Fossil je..jenama len ada tengok gak..tp mahalnye la hai..saja nk upgrade sikit dari Casio..last 6 years kami pakai Casio..

my pinky Fossil
 p/s: kami bukan jenis kumpul jam tangan banyak2..selagi tak rosak yang lama memang tak tukar la..Casio si suami da rosak kt talinya..so bila dia tukar, biar la nampak sehati sejiwa kan.harus la si isteri dpt juge.even my Casio masih berfungsi dengan baik, biar la dia berehat pulak..

8 comments:

ciNDerella stRikEr said...

cantik....!!!!

pizet said...

aku still setia pada casio..sampai bila ku x sure, matching la laki bini

izyan asimat said...

waaa best giler.. cantik!!!.. kami pakai casio jek lagi... tu pon bertahun dlu.. jam aku skrg mmg tah mane... mmg tak pakai jam la ni.. hahha kene rembat satu la bila dapat backdated..hehe

fiszah_pjo said...

nad:..hehhe..thanks...:)terpikat ngn jam ni time servey lg :)

fiszah_pjo said...

pizet:hehe..da lama nk betukar..tu yg alih arah kejap dari casio..tp casio mmg long lifetime

fiszah_pjo said...

izyan: tq:ko jrg pakai jam ye skang?ak pakai pun time kuar dari rumah je..sebb selalu akan tgk jam utk pulang ke rumah..klu dok umah mmg tak pakai jam juge..hehe..

asna cute said...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! (jerit sekuat hati!) cantik bagattt! +D

fiszah_pjo said...

asna......:)..tq babe :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;