Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, May 24, 2012

atirah 1st birthday @ Teratak Manja

as-salam

entry sedikit basi

alhamdulillah sudah selesai majlis sambutan hari jadi Atirah..memang plan dari awal nk celebrate 2 tempat memandangkan kawan-kawan atirah di Teratak Manja ramai..so buatla sikit makan-makan..sebelum sebelum ni pun da ramai kawan kawan dia potong kek,dan setiap kali tu, dalam beg atirah akan ada goodies sempena hari jadi kawan-kawan dia..

so apa salahnya kali ni turn atirah pulak potong kek bersama kawan-kawan di Teratak Manja..saya bawak kek, bihun goreng, agar-agar lumut je :)(saya mmg fails bab buat bihun..huhu..sory sume kt teratak manja)

Ammar anak colleague saya, kak linda pun sambut harijadi pada hari yang sama..ammar 3 tahun..mak dia datang bawak suprise kek coklat..seperti yg saya cerita entry lepas.


http://piecesofbrown.blogspot.com/2012/05/3-hari-yg-padat.html

atirah happy betul hari tu..suka tengok dia..hasmah, mamat dan hubby je join utk majlis ni..

mari kita tengok gambar :)..
ini la rupa strawbery peach short cake + fresh cream

kek, agar-agar dan bihun goreng je

ini la rupa kek bila dipotong

atirah sibuk tengok kek 2 biji

ini la kak linda..opismate saya..sy anta atirah kt sini pun dapat kontek dari kak linda..
papa join sekali :)

ammar dan mak, atirah dan mama

rezeki kanak2 di teratak manja dapat makan 2 biji kek
ammar potong kek

time atirah potong kek :)
hasmah, fiszah dan atirah

da nak balik :)


mamat tolong snap gambar



mama,papa, atirah dan maknjang :)

ada saya snap gambar step by step time buat kek tu..nanti ada masa saya buat entry dan kongsi resepi kek dengan korang yang ingin mencuba..kek ni sedap sebab fresh creamnya sedaaaaaap :),fresh cream yg manis padan dengan buah strawberi dan peach yang sedikit masam itu :)..



4 comments:

♥ Elin ♥ said...

kemain lagi rajin!
sini pos sikit.

fiszah_pjo said...

elin..hehe..rajin sikit je dear...pos agar2 nak??hahhaha

ayu dauz said...

sorry kita org baru kat sini,,,leh dpt no tel teratak manja x?

fiszah_pjo said...

ayu,sory ye lambat pzah reply.2-3 hari ni susah nk bukak blog.ini no tepon tecer nani.tuan punya teratak manja..kol dia ye :)

0196660157 tecer nani

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;