Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, May 15, 2012

gigi 8 batang

as-salam

entry berkenaan desa water park dan JPO masih lagi pending..betul2 malas nak transfer gambar..ini pun gambar amek dari FB..

family abg saya dari Terengganu datang bercuti di KL..banyak tempat dorang pergi..Ikea, Genting Highland dan banyak lagi.saya sempat join masa g mandi kt Desa Water Park je..tu pun berdua ngn atirah je la sebab papa kerja.

banyak gambar abg saya amek..tp semua di fb..tak sempat nak download lagi..masa mandi tu takde la snap gambar sebab simpan kamera dalam locker..so da habis mandi baru amek gambar..

atirah suka betul mandi even time tu panas..huhu..

sebenarnya nak cerita tentang gigi atirah..baru tumbuh lagi dua batang gigi bawah..so totalnya 8 batang..dengan gigi kapaknye tu..suweet bila atirah senyum sengeh nampak gigi..atirah kategori cepat tumbuh gigi jugak..tapi kategori lambat berjalan

banyak jugak baby tak sampai setahun da boleh berjalan...atirah lagi 4 hari cukup setahun..dalam proses bertatih2..tapi macam takut2 nak melangkah..hhehe..

takpe la sayang..lambat asal selamat :)

mari tengok gigi atirah yg besar ni..hehe




4 comments:

SharHanah® said...

Salam, eh..sama lah anak sy pun dah 8 batang gigi... jalan nyer blom.. tgh bertatih.

fiszah_pjo said...

hehheh...belum sampai mood tu kot..hhe

pizet said...

cepat gak dah 8..syaza baru nak masuk 6..tu pun mulut bebel macam2

fiszah_pjo said...

pizet: tu la cepat gak gigi dia tumbuh..tp org luar kata atirah ni jenis pendiam..haha..tak tau le..ngn mama je bsing..jumpa org luar diam je..syaza kuar suara dulu :)gigi kemudian

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;