Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, May 8, 2012

akhirnya papa cuti sabtu ahad!

as-salam..

tak tau nak start macam mana...gembira sangat2..hehe..kan da citer yang hubby ada interview kerja baru..alhamdulillah rezeki kami anak beranak..papa dapat kerja baru dan sekarang papa dalam notis sebulan.surat resignation sudah submit dan kerja sampai hujung bulan ni..

untuk korang yang da biasa suami isteri kerja opis hour dan cuti di hujung minggu tak terasa sangat keseronokkannya...

hubby kerja shift, cuti tak tentu..jadual keluar setiap minggu..susah nak plan ape2..tapi sudah 4 tahun++ dan kami sememangnya sudah biasa dengan peraturan itu..malas nk merajuk if hubby tak dapat join,tak dapat cuti, even balik kampung sekejap2..sebab memang itu corak kerjanya

sekarang, Atirah pun da masuk usia setahun tengah bulan ni..dan papa akan mula kerja baru awal Jun..masih kerja di bangunan Menara Celcom yang sama..tapi berlainan majikan..dan benefit yang berbeza..itu sudah cukup bagus..papa kerja opis hour dan cuti sabtu ahad..itu perkara yang paling menggembirakan!. dan kerja baru harus la ada sedikit peningkatan gaji kan..

alhamdulillah...berkat kesabaran kami, ahli keluarga yang sangat memahami...syukur alhamdulillah...

serooooooooooooooooonnoooooooooooooooooooookkkkkkk..


6 comments:

♥ Elin ♥ said...

tahniah dear!!!
blh lah dtg melakkka :)

fiszah_pjo said...

elin: tq dear..dah terpikir!mmg nk kesana..maybe lepas raya la kot..hehee....time tu anak2 da boleh berlari..senang sikit :)

izyan asimat said...

heheh alhamdulillah... keje kat company mane plak... congrats to syahnon ye...=)

fiszah_pjo said...

izyan: thanks..kerja comp celcom..

asna cute said...

happyyyyyyyy for youuuuuu!!!!

fiszah_pjo said...

asna: tq dear

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;