Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Saturday, May 19, 2012

3 hari yg padat

as-salam..

khamis jumaat dan sabtu yang padat..untuk meraikan harijadi pertama atirah beberapa persiapan telah dibuat.
simple majlis but yet need full concentration..dah sangat beria nak buat semuanya sendiri,,memang ponat sikit la..

pagi tadi selesai sambutan hari jadi di Teratak manja...saya siapkan Strawberi Peach cake, agar-agar lumut, bihun goreng dan goodies bag utk kanak2 dan guru guru kat situ,,ada sedikit gambar..tapi belum ditransfer lagi,..tunggu selesai perihal hari sabtu dulu..

kebetulan selain dari atirah, ammar jugak sambut harijadi pada 19 may..utk ammar ini kali ke 3..so mak ammar buat suprise untuk ammar...so rezeki budak2 kt teratak manja la di pagi barakah, jumaat yg indah,,


ada 2 biji kek utk dihabiskan...coincidently 2 2 kek ada buah strawberi..sweet..okes..nk tdo...esok banyak benda nk kena settle kan..till end

2 comments:

♥ Elin ♥ said...

super mommy!

cepat sikit upload yer :)

Lina Rahim said...

rajin gila fiszah buat party DIY..dulu ada sorang kawan Lina macam Fiszah la..majlis kawen dia ke, party anak dia, majlis aqiqah semua DIY sampai la kad jemputan nak bagi pada kami pun DIY..rajin gila..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;