Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, January 31, 2011

Satay Station at bandar Sri permaisuri :)

as- salam..

balik kerja tadi terperasan ada satu restoran baru dekat ngn rumah..wah..sound nice je kan..sebelum ni tak pernah nampak ada Satay Station. before ni yang tau ada dekat Kg Pandan..so before buat post ni ada google sket pasal Satay Station ni.ini merupakan restoran francais..sebelum ni dah ada 4 satay station ni..so maybe ini cawangan terbaru..

sampai rumah rilex2 dulu..hubby pun ada kat rumah jugak..so saya bukak la cite..terperasan ada kedai satay baru bukak depan rumah aje..so laju plak si dia cakap..nak makan satay la...wah..pucik dicita ulam mendatang..laju saya mengofferkan diri mahu belanja satay..so in 5 minit da siap..dan terus nek  moto g Satay Station.

saya tak bawak hp mahupun kamera..so no picture taken..rupa-rupanya memang kedai tu baru bukak hari ni..patut la baru perasan..heh.makan berdua saja tak perlu banyak2.15 cucuk sajo..lagipun sataynya besar2..a bit pricey la ofcos..sebab francais kan..memang la mahal sket klu nk berbanding ngn Satay Kajang ke, satay kt mamak or tepi jalan..maybe byr utk deko kedai kot..hehe..santapan kami petang tadi memang mabeles..kuah sedap dan satay jugak sgt sedap.. two thumb up..:)

ini amek dari google: camni la rupa juadah kt Satay Station :)..exactly same!

p/s: nape saya cerita pasal ni? saje je..mana tau boleh jadi info utk korang kalu menjengah kt Tasik Sri Permaisuri, Cheras. boleh singgah makan satay..so ade restoran yang sedap untuk pekena Satay..mari singgah meh..

2 comments:

Lina Rahim said...

alamak..teringin makan satay la pulak..Fiszah yang ngandung, i pulak yang mengidam..ishhh..

fiszah_pjo said...

heheh..makan jgn tak makan...lina tak lama lg mnegidam btol2 la tu..hehe,skang amek mood dlu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;