Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, January 4, 2011

kisah hari sabtu yang lalu

assalamualaikum..

ini cerita hari sabtu yang lalu..

sedih diawal perjalanan hari sabtu..sebab nya kena marah ngn ayah.. :(
seperti dijanjikan ayah ajak lunch dekat Pusat Pelancongan Malaysia..sebelah dengan Saloma Bistro..
ayah datang dengan rombongan dari kedah mewakili projek Homestay kt Kedah..ayah dan Pak choh(kawan baik ayah wakilkan kampung kami..sempena Karnival Homestay Kebangsaan..ayah stay kt Pan Pacific Hotel 2 hari je..
kenapa kena marah ngn ayah?sebab nya kami sesat lama giler kt pusingan KLCC.k.jat dan adik2 saya yang lain bertolak dari Putrajaya lambat dari saya da sampai dlu..kami sesat 1 jam lebih..sedangkn KLCC ngn cheras bukan jauh pon ..15 minit je kot..huhu..sebab marah kene marah dan sesat, terkuar jugak air mata..encik hasben diam aje...last2 sampai jugak..(simple aje jalannye..tp kam berdua mmg tak tau langsung T_T)


..petang nye ayah dan rombongan dah balik kedah..so kami teruskan xtvt lain.




with AYah

with SEM

we are sisters,,
oleh sebab sama je size..sume baju pon kami tukar..so perasaan tak bju2 tu?


 

kami
 
 lepas tu pegi kenduri kawan abg ipar kt Keramat..then shoot ke Setia Alam Tesco..konon nk berhang out..karoke men game...shops sket..lepas tu kami dinner kt Puncak Alam..anta my sis,SEM balik kerumh sewa die..dia belajar kt UITM Puncak Alam..saya belikan kek sempena Anniversary kak jat yg ke 4..ini je kek yg hado...last minit punya plan..ok la kan..asalkan ade..celeb simple2 je..
family kak jat..
1-1-2007=mjlis akad nikah dan persandingan
1-11-07= nazrul airil shah dilahirkan
20-6-09= nazril aiman shah dilahirkan
1-1-11= annyversary ke 4


kek ni sedap :)


 


2 comments:

Lina Rahim said...

tu tanda kena beli GPS. :-D

fiszah_pjo said...

lina: aah la..rasa mmg perlu jugak GPS tu..huhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;