Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, January 31, 2011

sebijik durian lagi :)

assalamualaikum..

jam menunjukkan jam 1 pagi..masih belum tidur sebab tunggu si suami balik..si dia habis kerja kul 12tghmalam..but tadi ada mintak tolong hubby buat check deposit kt CiMB. Hari ni seharian hujan..dan  hubby g kerja naik kereta,so sy mintak tolong dia la buatkan..

Jumaat lepas balik kerja, singgah Hero jap..beli barang2 dapur sikit. kt area situ nampak orang jual  buah durian..kali ni durian D24 dari Pahang. nak je g beli..tapi malas  pulak nak angkut berat2...so laju je SMS encik suami bagitau dia..thanks god..die nak belikan lepas balik kerja..hari jumaat hubby habes kerja kul 9mlm.

so makan malam tu, adalah pulut durian sahaja..
pulut+santan+durian= sgt yummy :)

durian kalu bukan musim sgt mhal..harini rm24 sebijik


buah durian ini sangat sedap..isi nya banyak..sangat  puas makan..oleh sebab mahal sangat, sebijik je dpt..hubby ckp, klu musim die nnti, seraga durian pun leh abg belikan..haha..alhamdullillah la dapat makan..tapi kalu jumpa lagi, nak lagi boleh?

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;