Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, January 12, 2011

4th check up - everything was OK

assalamualaikum..

saya baru je balik dari checkup untuk kali ke empat untuk minggu yang ke 22.
everything was so ok..tak la lama sangat..2 jam je kali ni..saya sampai jm 8 pg dan selesai 10pg..dapat time off until kul 11..so sempat balik rumah berehat2 sebelum masuk ofis balik.

update on 4th check up :

usia kandungan : 22 weeks ++
HB: 12.4
tekanan darah: 110/80
berat badan : 54.5 (naik 3 kg dari bulan lepas..dan ini diberi warning oleh  nurse..dia ckap naik byk)
tinggi rahim : 20
denyutan jantung baby : 135fmf
kandungan gula dlm air kencing : NIL
kandungan gula dalam darah: 3.9 (hasil ujian last month)

next appointment: 10.2.2011 at 26 weeks++ 7.30pg

itu saja update...saya msih batuk2

2 comments:

pizet said...

ada ciri2 nak bersalin lmbt dari due...y dah 22 week tinggi rahim br 20 weeks lmbt 2 minggu tu

fiszah_pjo said...

tk tau plak itu berkadaran ngn umo bby..tp nurse tu ckp perut kecik ek???..masa wt scan 2d aritu, doktor cakap due masih sama..16 mei..tak berubah..dlm scan tu info die tulis bby 22 weeks..hehe..

tapi g kt klinik tggi rahim baru 20??hhahah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;