Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, January 12, 2011

bila masa yang sesuai shopping barang baby?

assalamualaikum..

baby dalam perut baru berusia 22 minggu ++..ada lagi 18 minggu bakinya..bilakah masa yang sesuai untuk memulakan sesi menghunting barangan baby?

since da buat 2d scan yang kabur2 tu..rasa cm dah boley start je.even kabur tapi kemungkinan besar gurl..dari ciri perut dan pembawaan..pendapat dari org2 yang melihat saya la..

pencarian adalah bermula pada minggu ini :).gaji si ibu dan papa adalah tidak sebesar mana..di samping tiadak bonus dihujung tahun atau pon awal tahun..kadar pembelian adalah berkadar terus dengan gaji yagn sedia ada..hehe..membeli sikit demi sedikit..di hujung 36 minggu harapnya semua sudah setel.

saya da pun buat checklist barang2 baby dan ibu kt sidebar sebelah..so pembelian dilakukan adalah berdasarkan list tersebut..dan list tersebut akan diedit sekiranya pembelian barangan berjaya..hehe.

okes untuk pengetahuan semua yg belum tahu :)

Baby & Junior Fair 2011

14 - 17 January 2011

Hall 3, Mid Valley , Megamall

mari usha2 barang2 baby :)
p/s: si suami sudah putuskan..gelaran utk saya yg sesuai adalah IBU...untuk dia, belum dikenal pasti..

3 comments:

pizet said...

kalau dekat blh la aku jengah jugak...hehe

fiszah_pjo said...

hehe..ak sendri tak sempat g..haha..

SharHanah® said...

tq for ur info... nak soping nih :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;