Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, January 4, 2011

mengidam # 5= Baskin robin's cakes

assalamualaikum..

mengada ngada sikit letak tajuk camtu..bukan mengidam sangat pun..saja2 nk torai...before ada jugak makan aiskrim Baskin robin(BR) ni..tu pon orang belanja..nak beli sendiri berkira sikit..hha...rasa lebih berbaloi beli sebekas aiskrim Walls ke, Nestle ke dll daripada beli sesenduk aiskrim BR.

tapi misi masih tak berjaya..tajuk aje nk gempak..tapi tak dapat makan pun kek BR..hahhampeh..

semalam lepas kerja pergi ke  JJ Maluri lagi..nak mkn kek aiskrim BR ni 2 slice kononnye..tapi SA tu cakap hari ni kek BR slice dah habes.."akak beli la kek aiskrim mini".. adoi..untuk makan berdua aje tak
perlu la sampai sebijik kek..bukan nak bawak balik rumah pon(sebab nk jln2 cr brg sket)..meh tengok harga kek itu:-

kek aiskrim BR one slice = rm 11
kek aiskrim BR mini = rm 55

oleh kerana terasa mahal dan agak membazir even gaji baru masuk, tak jadi la nak mkn kek aiskrim tu..hampa..huuh( padahal diorang boleh je potong slice2 kan) malas la kot..
akhirnya makan kek kt secret recepies (SR) saja..nak jugak makan manis2..

kek SR one slice = rm  6.80
kek SR yang sebijik besar tu = rm70..

so ini aje hasil tangkapan untuk menu petang tu..
Kek coklat indulgence utk dia
kek pecan butterscoth utk saya

encik suami..muka segar sebab cuti ..
pic saya tk ok..haha..konon penat kerja :(

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;