Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, December 6, 2011

Kempunan Red Velvet

assalamualaikum...

dah lama terasa nk makan red velvet..sejujurnya last makan red velvet last year..masa birthday party oon.(entry ni).sejak dari tu asyik google aje red velvet ni..mengancam dengan merah dan putih cheese tu..adoiyai..terpikir2 mahu buat..tapi rasa malas untuk mencuba..

ini kek red velvet  masa hari jadi oon yg ke 3

adoi..baldu merah yang mengiurkan.


sampai satu tahap rasa giler2 nak telan red velvet ni..ada order dari akak  kepada my colleague..tapi aje ada kesah lain yang menghalang..huhu..pending lagi ...so hari selasa last week,ajak hubby g cari kt secret recepi dan starbuck since hasmah ada cakap red velvet kt starbuck sedap..

lepas kerja  dan amek atirah, terus shoot ke alamanda,putrajaya..nak cari red velvet cake..puas tawaf alamanda tu..kt secret resepi takde..kt starbuck pun dah habis..dah rupa orang preggy mengidam pulak..adoi..hampa betul..then pergi terus ke rumah my sis nk amek walker utk atirah..balik rumah dah pukul 12tengah malam sebab singgah dinner jap kt satay kajang.

malam tu on FB, terus je konfem order red velvet kt akak my colleague tu.lambat pun takpe sebab tak tau nak cari kat ne dah yang dekat..since the baker kat kampung lagi, minggu depan baru saya dapat katanya..semalam during lunch hour  dapat kek tu..ya Allah..lega betul...sedapnya kek tu..korang nk try sila tengok web akak tu ye..tak rugi langsung order..mmg marvelous..saya makan kt office separuh..separuh lg nk makan ngn hubby kt rumah..ikutkan hati habis je dibedalnya kt opis ni..

DELICIOUS CUPPIES...by kak mimi...


tak sempat nk transfer gambar..bateri kamera dah kong :(..so ini gambar red velvet yang saya tempah..saya amek pic dari tuan punya kedai :)

p/s : saya order mini red velvet :)..

3 comments:

k|ree said...

red velvet akak saya...memang sedap...:)

fiszah_pjo said...

kiree:..memang sedap kek yg akak kiree buat:) ..rasa nk repeat order pas ni..hehe..superb work by kak mimi..hehe..

Delicious-Cuppies said...

kak mimie dtg jenguk sini.... hehe... alhamdullilah... tq so much for posting this entry... thanks for your order dan sorry delay lama sgt... again, thanks from delicious cuppies!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;