Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, December 19, 2011

berBowling..tapi tidak berOmbak Rindu..

assalamualaikum..

seperti entry lepas, lepas siapkan bubur nasi sup ikan merah utk atirah, papa suapkan atirah makan sementara mama siapkan makanan tengahari pulak..

lepas perut kenyang, relax2 kejap, then ajak papa g men bowling..lamanya tak berbowling..last masa preggy 2 bulan kot..tak ingat..sebab orang cakap tak elok main bowling masa preggy..takot keguguran..so since dat day memang da lama sangat tak main bowling..sabtu lepas baru kesempatan..yakni da 1 year++/.atirah dah pun memasuki 7 bulan..

kami pergi Endah Parade,dekat Bukit Jalil..sekadar untuk main bowling ok la..shopping mall ni macam tak bape nak hidup lagi dah..bowling je la tempat tumpuan pun..agak lengang shopping mall tu..masa kitorang nk main bowling pun banyak lane kosong..tak full occupied pon..tapi seronok la ain bowling kt situ.selesa..bola pun cantik2 lagi..lane pun bagus :)


muka excited sebb da lama tak main bowling

haha..suke sangat bila bola tak kena pin..hehe

mula-mula gilir2 dukung atirah

cik adik ni sibuk nk pegang2 bola jgak

lama2 papa mama ikat kt stroller la..sebab mood tgh kemuncak
main bowling..atirah tengok je la

3 of us..ada akak tu sudi snap our pics

atirah dalam stroller :)

macam biasa, game bowling hari tu saya kalah lagi..nyampah betul..awal2 da lead..last2 kalah juge..baru je nk kembag2..tup2 kalah jugak akhirnya,114-112 ..kami main 1 game aje..saya kalah 2 mata dari hubby..

lepas berbowling kami singgah makan KFC..best part kt Endah Parade ni, semua fast food ada..ingat nk redeem double zinger burger tu..tapi da lama abes stock rupanya..mula2 makan ok je..then atirah da mula mengamuk..huhu..seb baik baby room dekat aje ngn KFC tu..so g bfeed atirah jap sebelum selesaikan makan kt KFC..

oleh sebab gaya atirah yg tak boleh stay statik lagi..nak menjerit2 aje..so kami cancelkan plan nk ke VIVA utk Ombak Rindu..huhu..hubby cakap takot membazir..ntah2 iklan tak abes lg, atirah da menjerit2 nak kuar..so kami tak mau amek risiko..so kami balik je terus :)

so tunggu je la AStro First nanti..

lagu OST OMBAK RINDU memang sedap dan menusuk kalbu betul la :)

2 comments:

Princess Cindellyna said...

athirah kecik dah main bowling ye...!!!pandai..

fiszah_pjo said...

farah:..atirah tengok je mama papa main..hehe :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;