Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, December 28, 2011

atirah demam lagi~

as-salam..

rasa cam lama tak update selalu..sedangkan semalam dah update :(..haha

atirah demam lagi..siap batuk berkahak..hari ni hari ke 2 demam..so doktor amek darah untuk futher check up..alhamdulillah nothing was so serius..mama dan atirah berulang ke klinik kerajaan bandar tun razak untuk check up dan atirah di beri gas untuk cairkan kahak

2 kali berturut2 dapat gas, so far kahak atirah mmg kurang..deman pun kurang..seronok !

berat atirah dah 9 kg..doktor dan nurse2 suka dukung atirah sebab kedebaban atirah..nurse da kenal atirah masa hari ke dua datang..

"budak comel debab sudah datang"


klinik kerajaan kosnya adalah rm0..hehhe..berbaloi2..dengan segala ubatan, ujian darah,counseling dan dll..

saya suka klinik kerajaan :)

7 comments:

@}--niEra-- said...

demam nk boleh apa2 kot tu...

k|ree said...

alamak....alhamdulillah takde apa....jangkit dari naurah ye...naurah dah 2 mgu lebih tak hantar...sebab dia masih batuk dan selsema...tak nak baby lain pulak berjangkit...

Elyda Mama Lydya said...

time ank sy demam 3 hari berturut turut hari tu pun sy bw g hospital kerajaan..mmg berbaloi wlaupon lama menunggu..pengalaman sy bw ank kt specialist hospital pun same je..tunggu lama jgk..so mmg berbaloi g hospital/ klinik kerajaan..lgpun hospital kerajaan lg detail..siap buat blood test lagi n bole tau result on the spot..emm elok ke baby kalo sedut gas tu?rasanya x elok sgt kalo selalu..pernah dgr psl baby selalu sedut gas ni..tp ank awk x selalu kan?

asna cute said...

AtiRah demam nak merasa gigi baru la tue hehe

fiszah_pjo said...

nira: hehe..demam berjangkit dari mama..hehe..atirah da boleh merangkak dengan laju:)..sebelum ni tak pandai guna tangan lg..kaki je yg kuat :)

kiree: aah la dear, lama tak nampak naurah..teacher cakap naurah da lama tak datang :)..nenek dia jaga ye..no worry dear..atirah tak berjangkit dari nursery..jangkit dari mama yg batuk demam selesema :)

fiszah_pjo said...

elyda: kan kan..support goverment hospital/clinic..no hard to pay..just give ur patient..hehe..
betul sgt part detail tu..memang doktor kt klinik kerajaan tu detail sgt cek my bby..rasa tenang je lepas tgk doktor cek atirah..
ye ke tak elok gas tu??tak tau la dear..atirah kena 2 hari berturut2..doktor suruh dtg nak kasi kahak cair..alhamdulillah lepas tu semuanya ok..thanks dear

fiszah_pjo said...

asna: haha..tak demam nk tumbuh gigi..demam berjangkit ngn mama :(..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;