Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, August 8, 2011

tewas juga akhirnya....

assalamualaikum...

aim nak puasa penuh tahun ni tak tercapai..huhu..awal2 dulu bajet nak puasa penuh sebab tau insyaallah tak period since Bf kan baby kan..seminggu pertama takde masalah langsung..hasil susu jugak masih di tahap ok..

hari ni flat terus..huhu..semalam berbuka berdua ngn adriana aje..so masak yg simple2.nasi+ ayam goreng kunyit aje..sebab memang tak kuar kemana semalam saya godek2 apa yang ada kt rumah aje..ada biskut marie, ada milo, ada susu, ada butter, so terjadi la kek batik..berbuka puasa yang paling simple semalam..

masa berbuka adriana teman kejap aje..lom sempat makan nasi, turn adriana pulak nk menyusu..hold dulu la..then baru makan..maybe da masuk angin kot..makan tak byk mana pon nasi..huhu..hubby balikkerja bawak balik kebab daging..seronok sangat sebab dah 3 hari saya nak makan kebab.boleh pulak kt Bazar ramadan takde jual kebab..huhu..rasa cam lega sangat dapat makan (cam mengidam aje)

pagi tadi nk dijadikan cerita tak terjaga sahur.waa..minum air pon tak sebab orang dah abes azan da pun..huhu..bangun pagi nk ke opis da rs sngat dahaga..dalam pada tu siap2 masukkan kurma dalam beg(in case nk berbuka)..dan lepas pump susu pukul 10.30am dapat la dekat 9 oz..alhamdulillah..lepas tu flat terus..
rasa nk pitam dan sangat la pening..relax2 dekat tempat duduk dulu..tp tak boleh la..harus berbuka!

makan kurma laju2 dalam pantry..then turun pergi kedai beli air kotak+bun..hahaha.dan ini la menu berbuka saya hari ni tepat jam 11.30 pg :)

p/s: mood sekarang rasa nk termuntah dan mahu balik rumah tidor..huhu

3 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

xpe fiza, kte bf, ade kemudahan utk buke puase...btw, byk gk tu dpt 9oz... :)

Rosie Rose said...

adoyai, siannya... dah terpaksa berbuka ye mama adriana. tkpela... rukhsah yang ada, apa salahnya. nanti ganti je la.

fiszah_pjo said...

yani : aah..guna kemudahan berbuka puasa bila da flat sgt :)..thanks rezeki baby :)..bby baru 2month 3 weeks

rosie: aah..kena ganti dan byr fidyah la nnti :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;