Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, August 17, 2011

mandian bayi...Carrie Junior

selamat malam kawan2..

entry di waktu malam dikala melihat si Adriana tengoh tdo,,cium2 die..wangi nye la hai anak mama sorang ni..dulu sebelum lahir saya ada beli set mandian dan wangian baby dari Anakku..suka sebab ade bekas..senang nak kesana kemari..

lepas tu masa deliver kt hospital Sultanah bahiyah, dapat free gift barang2 Johnson & Johnson dan banyak lgi..kawan2 ada kasi hadiah jugak..ada jenama Pureen,Anakku dan Johnson&johnson jugak..ayah dan adik balik dari langkawi beli set losyen gamat susu kambing..ini wangi..

dah setiap hari dok mandikan baby dan sapu2 losyen..saya rasa tak wangi mana pun,,huhu.cam tak best je..awal2 kan bby tak diletakkan bedak,,takot ruam..so awal2 tak letak bedak baby pun,,so tak wangi mana la si Adriana ni..

my Sis guna carrie Junior..cam wangi aje bedak tu..so dengan lajunye menukar set mandian dan wangian baby ke Carrie Junior,,waaaa,,betul la,,sangat wangi..sangat suka cium adriana lepas tu..wanginya tahan lama plak tu :)bit pricey sket berbanding anakku la..tp sgt berpuas hati..ada org suggestkan set mandian baby dari Avon..dorg kata wangi:)..lom try lg..
ini losyen dan bedak carrie junior..


body wash ngn syampoo ada di bilik air..so malas nk snap pic..
ape citer mandian baby korang??meh la share

konklusi dari sy, carrie junior adalah lebih wangi dan sgt best compare to anakku/johnson&johnson

6 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

yanie pakai pureen n johnsons&johnsons... dua2 wangi :)

pizet said...

syauqi upin ipin..haha syaza anakku yang kaler oren tu apa nama tah...upin ipin tu wangi gak kalau bg mandi pagi sblm p keja mesti lekat bau kat tangan

fiszah_pjo said...

yani: hehe...lom try lg pureen..nnti nk try gak :)

pizet: upin ipin???ak tak pernah tgk pon..huhu..sure comel kan mndian tu..nnti nk g tgk gak :0

izyan asimat said...

ow bole try nih.. carrie junior... insyirah pkai anakku... ngn johnson2... nanti nk try lain plak.. sabun x abes lg sbb bli yg besar aritu.. huhu

fiszah_pjo said...

hehe..try2..nnti baru leh compare yg mana lg best..hehe..kami beli yg kecik2 je aritu..so harus begnti baru la :)

myra said...

Newborn sesuai pakai carrie junior? Tgh survey nak pakai apa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;