Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, August 4, 2011

berbuka puasa di Madam Kwan,Midvalley

assalamualaikum..

alhamdulillah harini berjaya mengharungi puasa untuk hari ke 3..kami berbuka di Midvalley dengan  orang lagi sahabat..Mr& Mrs WAN dan Mushahidan. motif utama adalah untuk hantar pesanan coklat yang ditempah oleh Puan wan Nurul Izyani..so alang2 elok  la berbuka puasa sama.
(p/s: saya ada bawak kamera..tapi tak snap pic byk pun.si suami cakap malu kt  orang..heheh)

(grab from google)
0322872297-korang boleh kol no ini untuk reservation

grab from google

adriana was so behave in her stroller.start sampai memang die tidor aje..abes makan baru die mngeliat2 manja. tu pun nak tak nak aje bukak mata..uncle mush tak sempat sangat tengok adriana bermata bulat..muka berkerut ade la uncle mush nampak..hehe
dari dalam keta dia dah tido..smbung tido sampai
kami semua habis makan :)

ini la puan wan nurul izyani
pic gelap sikit..uh,mommy to be on NOV

bakal mommy yg tengah berselera :)

adriana baru bangun tido..tu pon mata nak terlelap je lg
ini papa dan uncle Mushahidan

snap nasi yg saya makan aje
Nasi Bonjori
 kami terus solat magrib dalam jusco je..time ni Adriana da bangun dan lapar..saya sempat amek air smbahyang je..then nyusu adriana dlu..memandangkan waktu magrib sudah nak abes, Wan tolong nyusukan Adriana dengan EBM yg saya da sediakan..masa dekat pangkuan auntie wan, berjaya jugak adriana tarik perhatian auntie dengan melepaskan beberapa bunyi dari perut beliau..anak dara saya tu kalau die nk buang air besar memang orang sedia maklum..kuat benor bunyi nye..haha


lepas bersihkan adriana, time tu mata die bulat..dah aktif..maybe time orang ada die nak tunjuk kesopanan die kot..hehe..so time takde orang lain bukan main die cergas..so mama ngn papa aje yang nampak sume tu :)




thanks to Wan Hafiz yang belanja kami berbuka hari tu.dan tq untuk nice gift:) .serba salah betul jadinya..apapun sangat berterima kasih :)



baju dr uncle dan auntie..tq ye :)


p/s: pic Uncle Wan Hafiz tak de..hhuhu..sory ye uncle..pic mama takde pon takpe..selekeh je :)

3 comments:

izyan asimat said...

wah best giler dpt jumpa wan.. huhuhu
same pesen je ngn insyirah.. senang nk bwk p mkn luar.. tdo je... hehe insyirah kalo membuang pon mcm bunyi bom n keretaapi... hehe kuat plak tu... klako je... wah wan practise bg susu.. hehehe

ccake.... said...

cepat giler up citer...hahaha...xdpt join!!!huhuhu...xpe2...raye nnt yer...leh jumpe adriana ngan insyirah...

fiszah_pjo said...

yan: seronok2 sgt dpt jumpa kawan..yg tak best nye ak tak de sora..rs terhalang sikit la utk berborak dengan lebih lancar..huhu..insyirah sama je ngn atirah..very the good gurl :)

ccake: hahha..harus la laju :)..nnti raya kita jumpa pulak ye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;